Mamica de 29 de ani care a murit alaturi de copilul sau de trei ani in blocul din Timisoara deratizat cu substante interzise traise mult timp pe strazi. Dar, dupa multi ani de chin si suferinta reusise sa-si intemeieze o familie. Si era o mama extrem de fericita.
Crina lucra ca femeie de serviciu la un restaurant din Timisoara, iar in acelasi timp facea liceul la "seral." Suferintele prin care a trecut in copilarie, dificultatea vietii lipsite de hrana si de un acoperis deasupra capului, modul in care a fost tratata pe strada, femeie fiind, au marcat-o profund, insa nu s-a lasat ingenunchiata de viata.
"Reabilitarea ei, un adevarat miracol"
"Reabilitarea ei este un veritabil miracol," considera psihologul Paul Negrulescu, unul din oamenii care s-a ocupat si de cazul Crinei, ca repezentant al Asociatiei "Mana" pentru Protectia Copilului din Timisoara, stabilit de 5 ani in Noua Zeelanda.
Pe vremea cand locuia sub cerul liber, Crina mergea la acest centru, unde primea o masa calda, putea face un dus, dar apoi se intorcea pe strada. Dormea afara chiar daca erau temparaturi negative sau in masini parasite. Insa moartea surorii ei mai mici, dupa ce a cazut de pe scara de incendiu a unui camin in timp ce se juca, a marcat-o profund pe femeie.
"Nu cred ca ne este dat noua, ca oameni, sa vedem prea multe miracole in umblarea noastra pe acest pamant. Nu vreau sa sune blasfemiator, dar mi se pare ca sintagma «parasita de oameni, femeie a durerii, obisnuita cu suferinta» descrie cel mai bine imaginea pe care o aveam eu despre Crina in urma cu cativa ani," spune Ana Negrulescu, sotia psihologului, pentru Adevarul.