Anamaria Ionescu si Tudor de la Fly Project merg la psiholog. Care este motivul

| | Actualizat: 2024-09-25 15:37:31

Anamaria Ionescu s-a intors pe micile ecrane, prezentand emisiunea “Splash! Vedete la apa”, alaturi de Ramona Olaru si Razvan Fodor. De asemenea, ea a participat alaturi de sotul ei, Tudor de la Fly Project, la “Power Couple”. Cand vine vorba despre viata personala, ea a dezvaluit ca atat ea, cat si partenerul sau, merg la psiholog.

Anamaria Ionescu: “Am inceput sa merg la un psiholog”

Anamaria Ionescu a explicat ca principala ei problema era ipohondria, astfel ca s-a decis sa mearga la un psiholog. Vedeta s-a decis sa ceara ajutorul unui specialist pentru a nu se mai lupta cu anxietatea.

„Am inceput sa merg la un psiholog. Mult timp am facut parte din categoria aceea: Eu pot sa ma descurc!. Dar mi-am dat seama ca nu prea pot sa ies din gandurile mele. Principala mea problema e treaba asta cu ipohondria. De aici pornesc foarte multe ganduri nasoale. Ma deprim, devin anxioasa din cauza asta. Am cerut ajutorul cuiva si sunt putin mai bine. Inca lucrez cu mine. Nu este nicio rusine sa ceri ajutorul”, a spus vedeta pentru Ciao.

Ce spune despre sotul ei

De asemenea, Anamaria Ionescu a explicat ca si sotul ei, Tudor de la Fly Project, merge la psiholog:

„Imi zicea: Eu nu pot sa ma ajut singur!. Eu incercam sa-l ajut, dar nu stiam cum. Este si motivul pentru care el a slabit foarte mult intr-o perioada scurta, desi incepuse procesul de slabire cu mult timp inainte.„Am luat exemplul lui si suntem foarte bine. E destul de accentuata problema asta a mea cu respiratia, nu doar in apa. In general, e important sa stim sa respiram. La fel, un lucru pe care nu puneam pret. Tehnicile de respiratie si meditatie, sa-ti golesti putin mintea, ajuta mult mai mult decat iti poti imagina. Repet, eram sceptica. Eu imi fac tot felul de filme tot timpul, chiar daca nu este cazul. Dintr-o chestie micuta eu trebuie sa fac, sa dezvolt. De multe ori e gresit sa faci treaba asta, va spun din proprie experienta.”

 

Sursa foto: Instagram

Citeste si despre