Ce dieta are Larisa Iordache. Fosta gimnasta este insarcinata cu primul copil

| | Actualizat: 2024-10-13 11:57:54

Larisa Iordache traieste una dintre cele mai frumoase din viata sa. Sportiva s-a casatorit cu alesul sau, Cristian Chirita, iar acum asteapta sa devina mamica pentru prima oara, fiind insarcinata. Cu toate acestea, ea are grija si la silueta si se mentine cat se poate de activa.

Ce mananca Larisa Iordache, insarcinata cu primul copil

Larisa Iordache a marturisit ca se simte foarte bine de cand este gravida, mentinandu-se activa. Vedeta merge zilnic la sala si antreneaza copiii. Aceasta a marturisit ca sportul este prezent in viata ei ca si pana acum, caci nu recurge la anumite exercitii speciale.

“Ma simt foarte bine de cand sunt gravida, am ceva pofte, dar eu si inainte eram pofticioasa. Nu simt vreo diferenta, sincer. Merg la sala zilnic, antrenez copiii. Fac miscare ca si pana acum, nu fac niste exercitii speciale.”, a spus ea pentru Fanatik.

Cum arata meniul ei pe o zi intreaga. Fructele nu ii lipsesc din alimentatie

De asemenea, ea a punctat ca nu mai rateaza micul dejun de cand a aflat ca este insarcinata. Larisa Iordache mananca des, insa portiile sunt mici. Aceasta a dezvaluit cum arata meniul sau pe o intreaga zi, marturisind ca fructele nu lipsesc din alimentatia sa:

“De cand sunt insarcinata nu mai ratez micul dejun. Mananc des si in portii mici. Dimineata un pahar de lapte sau de iaurt cu cereale sau o felie de paine cu ceva si cafeaua. Mananc foarte multe fructe. Imi fac treaba si la pranz mananc o supa si o garnitura cu foarte putina carne. Ma duc la munca, am orele cu copiii, apoi mananc un fruct. Seara mai ies cu Cristian si mancam ce avem pofta. Cand ma pun in pat mai rontai ceva, chiar daca stiu ca nu-i bine (rade, n.red.).”

Sursa: fanatik

Sursa foto: Facebook

Citeste si despre