Ce fel de gradinita a ales Emily Burghelea pentru copiii sai: “Obiectele necesare sunt incluse in tariful lunar”

| | Actualizat: 2024-10-14 09:10:00

Emily Burghelea se bucura de doi copii alaturi de partenerul sau, o fetita si un baietel, Amedea si Damian. Vedeta a ales sa ii duca pe acestia la o gradinita Montessori si este mandra de parcursul pe care il au micutii sai.

Emily Burghelea a ales o gradinita Montessori

Vedeta de televiziune a preferat ca micutii sai sa invete sa fie independenti la o gradinita Montessori, iar Amedea si Damian petrec timp in natura, isi pun singuri masa si spala vasele. Copiii sunt entuziasmati de activitatile pe care le au.

„Amedea si Damian merg la o gradinita Montessori, unde invata sa fie independenti. Se descurca foarte bine si sunt tare mandra de ei. Copiii de acolo se spala singuri pe maini, pe dinti, isi pun singuri masa, spala vasele. Petrec timp in natura si sunt mereu entuziasmati cand fac asta. Au o relatie foarte buna atat cu educatoarele cat si cu colegii. Ma bucur ca este armonie. A fost armonie din prima clipa”, ne-a mai relatat Emily Burghelea.

Totusi, vedeta prefera sa nu le ofere sfaturi altor parinti, insa a explicat ca toti trebuie sa se documenteze pentru a alege cea mai buna varianta atunci cand vine vorba despre locul unde merg micutii in fiecare zi. Mai mult, ea a vorbit si despre costurile rechizitelor de la gradinita pe care a ales-o.

„Eu cred ca alegerea gradinitei, ca si a scolii, este o optiune extrem de personala, care tine de foarte multe lucruri: bugetul de care dispune familia, numarul de copii, distanta fata de locuinta sau serviciul parintilor, daca are sau nu are cine sa stea cu cei mici dupa terminarea unui program normal, scurt, de gradinita sau scoala. Ca atare, nu mi-as permite sa dau sfaturi altor parinti. Le-as spune doar sa se documenteze, sa caute varianta cea mai buna pentru familia lor si sa aiba incredere in instinctele lor atunci cand viziteaza locurile unde vor merge copiii la gradinita/ scoala. Si mai e ceva: cu ocazia asta o sa-ti dau din casa si iti zic ca pregatesc niste interviuri super tari si rubrici extrem de utile care vor include informatii inclusiv despre cum alegem gradinita si scoala copiilor, atat in online cat si la TV. Noi avem noroc caci majoritatea rechizitelor si obiectelor necesare la gradinita sunt incluse in tariful lunar pe care il platim pentru copiii nostri. Ca atare, cumparaturile nu sunt la fel de multe ca pentru cei care merg in sistemul de stat. Culmea, nu? Caci educatia ar trebui sa fie gratis. Pot sa spun, cu siguranta, ca pe masura ce cresc copiii, cresc si cheltuielile.”, a mai spus ea.

Sursa : fanatik.ro

Sursa foto: replicaonline.ro

Citeste si despre