Ce pasiuni are fiica Elenei Udrea. Eva vrea sa devina la fel de cunoscuta ca mama sa

| | Actualizat: 2024-09-06 19:29:04

Eva, fiica Elenei Udrea si a lui Adrian Alexandrov, se pregateste sa inceapa clasa zero in aceasta toamna, dar deja si-a descoperit o pasiune care ii incanta familia.

Tatal sau, Adrian Alexandrov, a dezvaluit ca micuta adora sa cante toata ziua, avand deja cateva artiste preferate, printre care Alina Eremia, Andra si Delia Matache.

CITESTE SI: Fiica Elenei Udrea a implinit 5 ani! Cum arata micuta Eva si ce mesaj i-a transmis mama ei, din spatele gratiilor

Parintii o incurajeaza sa-si urmeze visul, fiind incantati de modul in care Eva isi traieste copilaria si exploreaza lumea muzicii.

„Ca pasiuni si ce ii place sa faca este sa cante toata ziua prin casa. Le adora pe Andra, Delia si Alina Eremia. Cred ca le stie toate piesele de apar pe la TV. De altfel, imi tot spune ca vrea sa devina cantareata. Dar nu vrea sa nu cante in fata publicului, e foarte timida. Sigur ca eu o incurajez in tot ce isi doreste sa faca pe viitor”, a spus Adrian Alexandrov pentru Fanatik.

„Desenele animate, telefonul, si ciocolata. Astea ar fi capriciile. Daca le primeste e cea mai fericita. Si e normal, avand in vedere varsta ei si avand la indemana tehnologia din ziua de azi. Dar, aici intervine taticul si se asigura ca le primeste, niciodata in mod exagerat, totul cu masura. Bineinteles stie ca le primeste daca e o fetita ascultatoare si cuminte. Intelege mereu care sunt pretentiile mele in functie de cerintele, dorintele, sau capriciile ei. Nu ajungem sa ne certam sau sa se supere pe mine ca nu primeste atat de multe dulciuri cate si-ar dori ea”, a mai declarat sotul Elenei Udrea.

CITESTE SI: „Ieri, pe o terasa din Mamaia, Eva Maria, fetita Elenei Udrea, m-a ucis cu tristetea ei”. Cum arata fiica Elenei Udrea si cum a fost surprinsa

Citeste si despre