Ce semn a primit Amna inainte sa divorteze. Cum a stiut ca este timpul sa plece

| | Actualizat: 2024-10-16 09:35:00

Amna si sotul ei s-au despartit dupa 12 ani de relatie, respectiv 9 de casnicie. Cei doi au impreuna un baietel, astfel ca separarea nu a fost una usoara. Cu toate acestea, chiar inainte de divort, artista a primit un semn care i-a dat de gandit.

Ce semn divin a primit Amna inainte de divort

Amna anunta in luna iulie 2019 ca ea si sotul sau, Cristi Musat, au decis sa se desparta. Cantareata a preferat sa ramana discreta atunci cand vine vorba despre viata personala. Totusi, acum, ea a dezvaluit ca a primit un semn divin care i-a aratat ca trebuie sa divorteze.

„Inainte sa ma despart, am mers la Manastirea Ghighiu si am facut o rugaciune foarte puternica. Am vorbit cu bunicul meu, care nu mai este in viata si care tot timpul imi dadea bani cand eram mica. Am spus: ‘Daca trebuie sa plec acum, avand o situatie foarte incurcata atunci, financiar vorbind, nu prea aveam cum sa supravietuiesc singura, da-mi un semn!’. Si nu stiu daca poti sa crezi, mi l-a dat Dumnezeu. Nu stia nimeni despre chestia aia. Am primit o suma de bani foarte mare si atunci am stiut ca eu trebuie sa plec.”, a spus ea pentru Unica.ro.

Chiar daca a stat pe ganduri atunci cand a venit vorba despre despartire, fiind si un copil la mijloc, Amna a recunoscut ca Dumnezeu i-a ghidat pasii:

„Am stat foarte mult pe ganduri, din diverse motive, fiind copil la mijloc si asa mai departe. Asta a fost relatia mea cu Dumnezeu intotdeauna. Am stiut ca daca un om a fost luat de langa mine, a fost luat cu un scop. Am stiut ca a trebuit sa merg pe un anumit drum, diferit de al altora, cu un anumit scop. Intotdeauna Dumnezeu a fost acolo.”

Sursa: unica.ro

Sursa foto: social media

Citeste si despre