Ce spune Valentina Pelinel despre diferenta de varsta dintre ea si Cristi Borcea: “Suntem o familie unita si fericita”

| | Actualizat: 2024-10-15 09:35:00

Valentina Pelinel si Cristi Borcea au demonstrat, de-a lungul anilor, ca sunt alaturi atat la bine, cat si la greu. Cei doi fac echipa pe plan personal, dar si profesional, iar, in acelasi timp, le ofera copiilor pe care ii au impreuna, Milan si gemenele Indira si Rania, tot ce au mai bun. Chiar daca exista o diferenta de 11 ani intre ei, acestia nu o simt.

Valentina Pelinel, despre mariajul cu Cristi Borcea

Valentina Pelinel s-a facut placuta si de ceilalti 6 copii ai sotului sau si a demonstrat ca familia este mai presus de orice. Chiar daca exista o diferenta de varsta de 11 ani intre ea si Cristi Borcea, vedeta considera ca iubirea invinge orice dificultate.

“Noi am fost impreuna mai intai la rau si apoi la bine. Amandoi am facut lucrurile asa cum am simtit si iubirea si-a spus cuvantul. N-as schimba nimic si sunt foarte mandra ca am avut putere, acum ca privesc in urma. S-a dovedit ca iubirea invinge, pentru ca este o forta reala, nu poate sa fie distrusa de judecati, vorbe rele, distanta fizica sau alte obstacole. Ma consider atat pe mine, cat si pe Cristi, doua persoane asumate in tot ceea ce facem si simtim. Si am dovedit acest lucru. Noi in prezent suntem o familie unita si fericita. Nu imi pot dori ceva mai mult de la viata si sunt recunoscatoare pentru cum s-au desfasurat lucrurile, oricat de greu a fost trecutul.”, a spus ea pentru Ciao.

Mai mult, Valentina Pelinel s-a implicat si in afacerile familiei, sub indrumarea partenerului sau:

“Ma implic in afacerile familiei sub indrumarea lui Cristi. M-a atras in ultima vreme partea imobiliara a afacerilor, in trecut fiind mai mult implicata in afacerile din turism, entertainment si hospitality. Mi-am dedicat timp si studiului adaugandu-mi la colectie cateva diplome de la Cornell University din USA. Eu sunt o fire foarte organizata, notez tot, fac totul conform agendei.”

Sursa: ciao.ro

Sursa foto:

Citeste si despre