Cum a afectat-o pe Anamaria Prodan divortul de Laurentiu Reghecampf: „Dumnezeu a luat de langa mine tot ce e rau”

| | Actualizat: 2023-10-10 11:00:39

Anamaria Prodan a demonstrat de nenumarate ori ca este o femeie puternica, chiar si dupa ce familia i s-a destramat. Aceasta recunoaste, insa, ca a afectat-o divortul de Laurentiu Reghecampf, dar ca intre timp s-a regasit pe sine si a inteles de ce s-au intamplat lucrurile astfel.

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au fost casatoriti de mai bine de un deceniu, insa mariajul lor s-a destramat, iar antrenorul s-a refacut viata cu actuala sa iubita, Corina Caciuc. Initial, impresarei nu i-a fost deloc usor sa gestioneze situatia, insa a invatat, ulterior, cum sa se redescopere pe ea, iar acum sustine ca este o femeie cu adevarat fericita.

„In ultima perioada cred ca m-am regasit. Ma pierdusem pe mine in dorinta disperata de a creste si de a pune in lumina reflectoarelor pe altii. Si, cumva, nici nu mai stiam unde este Anamaria. Cu siguranta, Dumnezeu cand vede ca situatia devine mult prea neagra, iar tu esti un om bun, face el ceva… Dumnezeu a luat de langa mine tot ce e rau, iar valul ala de pe ochi s-a ridicat”, a marturisit Anamaria Prodan intr-un interviu pentru libertateapentrufemei.ro.

L-a cunoscut Bebeto pe fratiorul lui vitreg, Liam?

Aceasta a vorbit inclusiv despre relatia copiilor sai cu fratele lor vitreg, Liam. Laurentiu Reghecampf a devenit tata pentru a treia oara pe 19 mai 2022, cand partenera lui actuala, Corina Caciuc, i-a daruit tot un baietel.

Impresara spune ca Liam si Laurentiu Jr. (poreclit „Bebeto”) au o relatie buna, ea fiind cea care a incurajat acest lucru:

„Eu am cerut asta si mi se pare normal sa se intample, pentru ca nu au nici o vina copiii care se nasc, ei trebuie sa ramana frati. Faptul ca nu s-a putut pana acum este doar decizia fostului meu sot. Probabil, in ani se va maturiza. Stii ce se intampla, cand ajungi in pozitia sa ierti, atunci intr-adevar esti omul lui Dumnezeu. Atunci poti spune ca Dumnezeu te iubeste.

In continuare am sa spun, acesti copii nu au nici o vina, ei trebuie sa stea impreuna. La fel cum l-am adus in familia noastra pe Luca, primul copil al fostului meu sot. El stie ca orice s-ar intampla pe pamantul asta, el este acasa. Usa casei mele este usa casei lui. Si orice i s-ar intampla pe pamantul asta, cumva fac moarte de om pentru el, ca nimeni sa nu-l atinga.

Cat despre actualii, viitorii copii ai fostului meu sot, sa-i dea Dumnezeu sa aiba cat mai multi, pentru ca asta e cel mai frumos lucru pe care Dumnezeu ti-l poate da. Ei merita sa se cunoasca intre ei. La noi n-a existat ca ala e frate vitreg, la noi toti copiii au fost la fel. Repet, copiii nu au nici o vina.”, a dezvaluit Anamaria Prodan.

  • Surse: libertateapentrufemei.ro
  • Foto: Instagram

Citeste si despre