Cum a inceput relatia dintre Adelina si Cristi Chivu. Cine a facut primul pas

| | Actualizat: 2024-10-14 09:20:00

Adelina si Cristi Chivu sunt casatoriti de 17 ani si locuiesc la Milano, alaturi de fiicele lor. Cei doi traiesc o poveste de iubire ca in povesti, insa fanii nu stiu cum a inceput relatia lor. Intoarsa in tara pentru filmarile X Factor, emisiune pe care o va prezenta alaturi de Mihai Morar, vedeta a spus totul despre cum l-a cunoscut pe tatal copiilor sai.

Adelina Chivu, dezvaluiri inedite despre inceputul relatiei cu Cristi Chivu

Adelina Chivu a recunoscut ca a fost ceruta in casatorie dupa trei luni de relatie, insa a durat mult pana sa accepte sa iasa la o intalnire cu barbatul care urma sa ii schimbe viata. Vedeta a marturisit ca timp de 6 luni a refuzat sa se vada cu Cristi Chivu.

„El m-a cerut pe mine in casatorie dupa trei luni de relatie, de cand am inceput sa iesim impreuna. Ne-am mai intalnit cu alte ocazii, in trecutul nostru – prima data, cand eu aveam 19 ani. Nu a fost o data, a fost de vreo patru ori. Prima data…eu eram la mare, cu gasca mea de prieteni, el era cu niste prieteni, cu gasca lui. Ne-am intalnit intamplator, el cunoscand pe cineva. Invatam pe sezlong, la mare, si Cristi cunostea pe cineva din anturajul meu. A venit sa salute, dupa care a plecat. A trimis un mesaj persoanei respective, sa intrebe daca am putea sa ne intalnim, sa ne faca cunostinta. Da (n.r. prima oara l-a refuzat).

A doua ora, tineam locul unui coleg de la Mediafax, si pe vremea aia mergeau reporterii la aeroport, sa astepte. Noi nu stiam niciodata cu ce avion vine el. Faceam cu randul la panda. Cand a venit randul meu, eu le-am zis: „Vedeti ca vine'. Ma uitam sa vad daca mai sta la valize si cineva a iesit, s-a deschis usa direct in tampla mea. Eu, pe jos, lata. M-a ajutat un cameraman. El, iti dai seama, a iesit, nu intelegea panica asta. Mie imi curgea sange. A luat toata lumea interviu, in afara de mine. Dupa care, in cantonament, a intrebat un coleg de-al meu cine sunt. El nu voia numarul meu, nu voia sa-mi scrie direct. N-a vrut niciodata chestia asta. Nu i se parea genul de abordare frumoasa. Mie mi s-a transmis mesajul, dar nu…

Iar a treia oara, n-a fost cu noroc, pentru ca a durat foarte mult timp pana eu am acceptat sa ne vedem, vreo sase luni. Imi scria un prieten comun si eu n-am vrut sa ne vedem. El, oricum, era in Italia.

In luna iulie, a venit la ziua unui prieten comun, zi de nastere la care eu nu m-am dus, pentru ca stiam ca e el acolo. 2007. Intre timp, el fiind in tara, cei de la redactie au zis: „Il avem pe Cristi in tara, hai ca il chemam ca invitat. Eu, vrand sa evit aceasta situatie, i-am zis: „Hai sa ne vedem, sa discutam chestia asta, ca se intinde deja de prea multa vreme'. In timpul asta, tot apareau stiri legate de el cu altcineva, se aflase ceva prin presa. In perioada asta, se rasuflase ca el ar fi interesat de o fata de la sport.”, a spus Adelina Chivu in podcast-ul lui Mihai Morar, potrivit Viva!.

Cum a decurs prima intalnire

Desi a mers la o intalnire cu Cristi Chivu, Adelina era pregatita sa ii explice ca nu exista nicio sansa intre ei. Cu toate acestea, situatia s-a schimbat in momentul in care vedeta l-a privit pe cel care urma sa ii devina partener:

„Nu-i dadeam eu nicio sansa. Eu eram prima care nu ii dadea nicio sansa. Nici nu mi-ar fi placut sa fiu un nume de pe o lista. Eu n-am ajuns prezentatoare de stiri cu ajutorul nimanui. Nu vedeam cu ce m-ar putea ajuta, mi se parea ca mi se facea o nedreptate, pe viitor. Eu eram sigura ca voi evolua, era doar inceputul pentru mine, eram foarte tanara. Am acceptat sa iesim ca sa nu vina la mine in emisiune. Eu am plecat in slapi, eram in Antena, la machiaj, nu ma asteptam ca in ziua aia sa am vreo intalnire. El a intrat la un restaurant, in zona Nordului, si eu am venit cand am terminat jurnalul. Eu, chitita, sa-i spun ca nu se poate, imi face un rau si n-are rost. E balta plina. De cand m-am asezat, mi-am dat seama ca am incurcat-o, doar ca nu ma asteptam sa fie un deznodamant pozitiv. Asa o bunatate in ochi…eu n-am vazut la nimeni.”

Sursa: viva.ro

Sursa foto:Elle.ro

Citeste si despre