Cum a slabit Laura Cosoi dupa a patra sarcina. Ce secrete are

| | Actualizat: 2024-10-16 08:00:00

Laura Cosoi a adus pe lume, recent, cel de-al patrulea copil al familiei, Aida. Astfel, vedeta si Cosmin Curticapean se bucura acum de patru fetite, iar Lara, Vera si Rita au primit-o cu bratele deschise pe noua partenera de joaca. Ba chiar, actrita si-a revenit dupa sarcina si arata senzational.

Cum si-a revenit Laura Cosoi dupa sarcina

Laura Cosoi a dezvaluit ca nu s-a refacut complet, insa arata foarte bine dupa ce a adus-o pe lume pe mezina Aida. Totusi, chiar daca nu tine dieta, vedeta a inceput sa faca sport si sa renunte la mancare seara.

“Mai am pana sa ma refac complet. Ii dau organismului timpul de care are nevoie pentru a se reface. Nu tin cura de slabire, fac exercitii de respiratie, nu mananc seara, incep sa merg la sport.”, a povestit ea pentru Click!.

Actrita se bucura de faptul ca Aida este un copil cuminte, care nu plange. Cu toate acestea, ea are parte de ajutor din plin din partea sotului sau, Cosmin Curticapean, care sta cu micutele de fiecare data cand vedeta trebuie sa se ocupe de partea profesionala:

“Sunt foarte norocoasa! Am un copil care nu plange, foarte intelegator. Aida este foarte cuminte, alaptata exclusiv. Pot sa mai ies, cred ca tine si de experienta. Aida si-a facut singura programul deja. Da, sotul meu sta cu toate cele patru fetite, chiar si acum, ca eu sa pot sa fiu la acest eveniment. E foarte important pentru noi, actorii, sa ne promovam proiectele si sa aflati cat mai multe chiar de la noi, actorii din Retreat Vama Veche despre acest film si despre faptul ca va fi, in curand, in cinematografe.”

Sursa: click.ro

Sursa: social media

Citeste si despre