Cum arata Ruth, fiica lui Cornel de la Insula Iubirii. Ce imagini emotionante a postat concurentul de ziua micutei

| | Actualizat: 2024-08-21 14:33:40

 

Cornel de la Insula Iubirii se mandreste cu copiii sai. Cornel Luchian, concurentul de la Insula Iubirii, sezonul 8, are patru copii din fosta casnicie, de care i-a fost extrem de dificil sa stea departe cat s-a aflat in Thailanda, acolo unde au avut loc filmarile pentru emisiunea la care a participat alaturi de Iustina Loghin, cea care ii este partenera de mai bine de un an.

Cornel de la Insula Iubirii are 38 de ani si a cunoscut-o pe Iustina pe cand era casatorit cu fosta sotie, mama copiilor sai. Cei doi au fost casatoriti timp de 9 ani si au impreuna 4 copii. Dupa divort, acesta a pastrat legatura cu fosta sotie si pare sa fie destul de implicat in viata micutilor sai.

Recent, Cornel a postat pe Instagram mai multe imagini cu fiica sa, Ruth, chiar de ziua ei.

„La multi ani, iubita lui tata Ruth! Va iubeste tata enorm!”, a scris Cornel in dreptul fotografiilor cu cea mica.

De altfel, in timpul filmarilor pentru Insula Iubirii, Cornel si-a vazut copiii si a vorbit cu ei, prin intermediul telefonului. Camerele video au surprins momentul in care s-a emotionat, iar imaginile au emotionant o tara intreaga. Iata cum a decurs convorbirea dintre acestia:

Cornel Luchian: La multi ani pentru maine!

Mama copiilor: Lasa, ca tata cand vine te duce la mall.

Unul dintre copii: Unde esti? Ce faci, in spatele tau?

Cornel Luchian: Uite, mare! Ce faci, tati? Cum e la scoala? Cum esti?

Unul dintre copii: Bine.

Mama copiilor: Nu-l iubesti pe tata? Spune-i tot ce ai spus astazi!

Unul dintre copii: Te iubesc!

Cornel: Si eu te iubesc! Sa fiti cuminti, sa ascultati de mama.

Mama copiilor: Cadoul esti tu, tata!

Cornel Luchian a fost casatorit timp de 9 ani si are 4 copii. Acesta a cunoscut-o pe actuala sa partenera, Iustina Loghin, in timpul casniciei cu fosta sotie. Cuplul a venit sa-si testeze relatia in Thailanda, desi aveau nunta programata pe 9 iunie. Iustina a fost cea care a insistat sa participe la emisiune, dupa ce Cornel a inselat-o in repetate randuri, in trecut.

Situatiile in care cei doi au fost pusi la Insula Iubirii au facut deliciul publicului. Iustina a pus capat relatiei, dupa gesturile facute de cel care urma sa-i devina sot, dar la intoarcerea in Romania, lucrurile s-au schimbat la 180 de grade, potrivit cancan.ro. Cei doi au facut, pana la urma, nunta pe 9 iunie, asa cum au decis inainte sa-si testeze relatia in Thailanda si, potrivit imaginilor care circula prin presa de cateva zile, Iustina urmeaza devina mamica.

Cornel de la Insula Iubirii a suferit un accident care i-a marcat viata

In cadrul reality show-ului „Insula Iubirii”, Iustina a dezvaluit atat episoadele de infidelitate ale lui Cornel, cat si faptul ca acesta a fost declarat mort in Italia, dupa ce a suferit un accident grav. Dar Cornel Luchian a reusit sa supravietuiasca in mod miraculos. Accidentul l-a lasat paralizat pentru o perioada si a necesitat reconstructii multiple ale fetei si urechilor.

„A suferit in viata asta. Cornel a avut un accident mortal la 25 de ani. A fost paralizat, nu putea sa mearga. Nu stiu daca ai vazut, dar Cornel are niste cusaturi pe fata, e cusut tot. I-au fost reconstruite urechile, fata i-a fost reconstruita. Mergea la munca, era in Italia cu niste colegi si era pe bancheta din spate si a sarit prin geamul din fata si cei din fata nu au patit nimic. Daca te uiti in ziarele din Italia, el a fost declarat mort. El de asta s-a si casatorit, ea a fost langa el atunci, erau impreuna de cateva luni, s-a si pocait, el este foarte sensibil”, a spus Iustina despre Cornel in cadrul emisiunii, potrivit unica.ro.

  • Surse: viva.ro, cancan.ro, unica.ro
  • Foto: Instagram, Facebook

Citeste si despre