Cum se intelege Gina Pistol cu parintii sotului sau, Smiley. I-a cunoscut inainte sa formeze un cuplu cu artistul

| | Actualizat: 2024-10-15 09:45:00

Gina Pistol si Smiley au bucurat pe toata lumea in momentul in care s-a aflat ca formeaza un cuplu. Timpul a trecut, cei doi au devenit parintii unei fetite, Josephine, iar viata lor de familie a fost din ce in ce mai frumoasa. Acum, superba prezentatoare de televiziune a dezvaluit cum se intelege cu parintii partenerului sau.

Gina Pistol, despre socrii sai

Smiley si Gina Pistol formeaza unul dintre cele mai frumoase si apreciate cupluri din showbiz-ul romanesc. Cei doi sunt atenti atat la viata de familie, cat si la partea profesionala. Totusi, vedeta a explicat ca ii cunostea pe parintii partenerului sau inainte de a forma un cuplu, astfel ca nu isi aminteste de prima intalnire:

“Nu-mi mai amintesc. Noi ne stiam asa, ma stiam cu parintii lui de dinainte sa incep eu relatia cu Andrei. Eu arat doar oamenilor de langa mine ce fel de om sunt, restul fiecare sa inteleaga ce vrea. Si cred ca un pic le-a fost asa, ca nu stiau exact ce hram port, dar vazand cum ma ocup de casa si de copilul lor si de nepoata lor acum, cred ca nu au ce sa zica, nu au cu ce sa se planga.”

Prezentatoarea de televiziune si artistul sunt colegi la Pro TV, desi fac parte din emisiuni diferite, astfel ca Josephine mai merge, din cand in cand, la filmarile parintilor sai:

“Nu stiu cat intelege ea in momentul asta. Ea stie ca sunt la filmari, pentru ca ma vede cand plec dimineata. “Iar pleci la filmari?” Da, mama. Si seara cand ma intorc, daca ma intorc mai devreme si o prind treaza, se uita la mine, ma studiaza cum sunt machiata: „dar ce ai pe buze? De ce iti pui aia pe buze? Dar de ce ai parul asa?” Ca ma dau cu fixativ. Si e foarte interesant ca ea descopera toate lucrurile astea si intelege ca eu am fost la filmari. Nu stiu acum cat la suta intelege ea din ce face mama ei, dar stie ca tatal ei canta si merge la concerte si mama la filmari. Da, sunt momente cand vine la filmari, mai ales cand are si Andrei filmari, avem platourile apropiate. Vine la filmari, merge si la tatal ei, vine si la mine, da.”

Sursa: ciao.ro

Sursa foto: social media

Citeste si despre