Daniela Crudu, insarcinata in 8 luni. Aparitie incendiara cu burtica la vedere

| | Actualizat: 2023-04-24 22:54:41

In mai putin de o luna, Daniela Crudu urmeaza sa devina mama unei fetite. Desi a fost destul de discreta in timpul sarcinii, in ceea ce priveste etalarea burticii de gravida, aceasta si-a luat fanii prin suprindere cu ultima fotografie postata.

Daniela Crudu si-a surprins fanii cu o poza intr-o ipostaza provocatoare, in care si-a lasat burtica la vedere.

Bruneta nu a renuntat la activitatea ei pe OnlyFans in timpul sarcinii, cu atat mai mult cu cat castiga sume importante de bani si are si sustinerea pertenerului de viata. Aceasta continua sa-si surprinda admiratorii cu momente incendiare, in ciuda sarcinii avansate.  

In imaginile postate pe retelele de socializare, Daniela Crudu, insarcinata in luna a opta, apare cu burtica la vedere, purtand o tinuta alba, sumara si cu un machiaj strident.

Cum o va chema pe fiica Danielei Crudu

Daniela Crudu a ales deja numele micutei sale fetite pe care o va boteza Daiana.

“Ce moment frumos! O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este suta la suta fetita. Imi doream fetita. Prima oara nu stiam nici eu, dar m-am gandit mai bine, la fetita o sa stiu eu ce sa ii fac. Vreau sa fac baita cu ea, vreau sa ma machiez cu ea”, poveste incantata, Daniela Crudu, in urma cu putin timp, potrivit Viva.ro.

FOTO: instagram.com

Citeste si despre