De ce bijuterie nu se desparte niciodata Monica Birladeanu, de fapt. Accesoriul este cumparat din Grecia

| | Actualizat: 2024-09-09 17:15:11

Monica Birladeanu este, fara dar si poate, una dintre cele mai frumoase femei din Romania, reusind sa isi pastreze, de-a lungul timpului, silueta perfecta, tenul curat si pielea stralucitoare. De asemenea, aparitiile sale sunt fara de cusur, insa exista un obiect pe care actrita mereu il ia cu ea.

Bijuteria de suflet a Monicai Birladeanu

Monica Birladeanu a explicat ca bijuteria sa de suflet este cumparata din Grecia, nu a primit-o mostenire, insa niciodata nu se desparte de aceasta.

“Da. Nu este mostenita. Eu mi-am cumparat-o. Este sfantul Ioan Rusul si l-am luat din Grecia, de pe Insula Evia , de la manastirea lui, de acolo de la magazin, si nu ma despart absolut deloc de el.”, a povestit ea pentru Ciao.

Cum se mentine in forma

Mai mult, superba actrita si-a dezvaluit si secretele pe care le are pentru o silueta perfecta:

“E foarte clar ca mostenirea genetica e un mare avantaj. Adica in proportie de 50 la suta ai niste setari. Dar toate lucrurile astea le poti pierde foarte usor daca nu ai grija. Pielea o data ce se duce la vale o recuperezi atat de greu, iar silueta. Si e o lupta dupa 35 de ani, exista asa un mic sabotaj din partea corpului.

Incepe sa te saboteze si sa nu mai raspunda neaparat. Si atunci trebuie sa intensifici: un program de alimentatie foarte atent – am scos painea, de exemplu, din alimentatie, o rutina de sport de care sa te tii, ca asa cu totii ne apucam de sport. Dar cheia de fapt nu e apucatul de sport, cat e tinutul.”

Sursa foto: Facebook

Citeste si despre