De ce Carmen Grebenisan nu mai tine legatura cu fostul sot. Vedeta a spus clar motivul

| | Actualizat: 2024-09-09 17:21:57

Carmen Grebenisan iubeste din nou dupa divortul de Alex Militaru. Blondina nu le-a ascuns fanilor sai acest aspect, procendand la fel si in cazul separarii de fostul partener, care a avut loc in urma cu cateva luni. Totusi, aceasta a rupt orice legatura pe care o avea cu fostul sot.

De ce nu mai tin legatura Carmen Grebenisan si Alex Militaru

Carmen Grebenisan a fost sincera cu urmaritorii sai, ca de fiecare data, si atunci cand a venit vorba despre o perioada mai dificila din viata ei. Vedeta a explicat ca ea si Alex Militaru, fostul sot, ajunsesera in etape diferite ale vietii, astfel ca s-au hotarat sa puna punct.

"Adevarul este ca nu empatizam pe anumite niveluri emotionale, sa spun asa. El este intr-o alta etapa a vietii, eu in alta. Probabil la inceput am avut interese comune, cu timpul eu mi-am schimbat putin directia si probabil el nu si-a schimbat-o in acelasi ritm cu mine. Este neplacut, insa este de inteles. Am ramas prieteni pentru ca am fost prieteni in prima faza, inainte sa formam un cuplu.", a spus ea pentru Spynews.

De asemenea, influencerita a punctat ca nu tine legatura cu fostul sot, tinand cont ca nu considera ca aceasta ar fi o legatura sanatoasa pentru vreo parte implicata:

"NU tinem legatura! Ne salutam, mai povestim, mai avem chestii de impartit. Cand ne-am vazut sa semnam pentru divort am mai povestit ce a mai facut fiecare, dar la modul prietenesc, dar nu prieteni foarte buni. Evident, nu se poate, nu cred in treaba acesta, nu este ceva normal, nu e sanatos pentru nimeni. Ma mai vad casatorita, sigur!"

Sursa foto: Facebook

Citeste si despre