Fiica Adelinei Pestritu a implinit 6 ani, iar mama ei i-a organizat o petrecere cu fast, in aer liber

| | Actualizat: 2024-08-06 10:50:43

 

Dincolo de a fi vedeta si influencerita, Adelina Pestritu este o mamica fericita si implinita. Fiica ei, Zeny, a implinit 6 ani, iar vedeta si sotul ei i-au organizat o petrecere de zile mari. 

Adelina Pestritu este renumita pentru petrecerile pe care le da cu diferite ocazii, iar de ziua de nastere a fiicei ei, s-a intrecut pe sine. Vedeta a organizat un party in aer liber pentru micuta ei, cu foc de tabara, la care copiii si-au putut coace singuri bezele. 

Nu a lipsit nici tortul, care a fost unul cu mai multe etaje, cu tematica tip carusel si cu mult roz. La fel ca in fiecare an, Adelina, Zeny si Virgil Steblea au facut o sedinta foto originala pentru a marca aniversarea fetitei. De data aceasta au organizat o petrecere in pijama, iar mama si fiica si-au asortat coafurile. 

”LA MULTI ANI, Zeny! Fie ca ingerul tau pazitor sa te ocroteasca in fiecare clipa a vietii tale, sa-ti pastreze iubirea si credinta. Esti motivul nostru zilnic pentru care ii multumim bunului Dumnezeu. Suntem foarte mandri de tine si iti multumim ca ne umpli inima zi de zi. Te vom iubi si te vom pretui toata viata! Cu multa dragoste, mama si tata”, a scris Adelina Pestritu pe Instagram. 

Pentru aniversarea fiicei ei, vedeta a inchiriat o vila in Bran, cu o capacitate de 14 persoane si cu o curte generoasa. Nu au lipsit baloanele colorate, candy bar-ul, toboganul gonflabil in forma de castel si animatorii care i-au pictat pe copii pe fata. 

 

Citeste si despre