Fiica Ralucai Moianu s-a casatorit la 19 ani si este insarcinata

| | Actualizat: 2024-09-30 08:39:38

 

Fiica Ralucai Moianu, Mara Ilinca Ancuta, s-a casatorit la doar 19 ani si asteapta un copil. Sotul sau, Virgil Boglea, este un avocat cunoscut. Ceremonia civila a avut loc sambata, 28 septembrie, in Bucuresti, intr-un cadru intim si discret.
Mara a stralucit intr-o rochie din dantela, accesorizata cu sandale delicate si un buchet alb elegant. Virgil, mirele, a ales un costum maro rafinat, completat de o esarfa stilata. Raluca Moianu, mandra mama, a purtat o tinuta sobra, compusa dintr-o bluza albastra, o fusta bleumarin si pantofi negri. Pe retelele de socializare, Raluca a scris emotionata: „Ea e totul pentru mine. My Precious. Sa fiţi fericiţi! Sa va iubiţi mereu!”
Virgil Boglea a studiat la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara si s-a alaturat Baroului Bucuresti in 2015. Este implicat in cazuri importante, fiind avocatul Asociatiei Salvati Steaua in procesul privind palmaresul FCSB, dar si aparatorul lui Mario Iorgulescu, intr-un caz de notorietate. Mara, la randul ei, a absolvit Bacalaureatul in 2023 si este acum studenta la Facultatea de Drept din Bucuresti.

Fiica Ralucai Moianu, Mara Ilinca Ancuta, s-a casatorit la doar 19 ani si asteapta un copil. Sotul sau, Virgil Boglea, este un avocat cunoscut.

Ceremonia civila a avut loc sambata, 28 septembrie, in Bucuresti, intr-un cadru intim si discret. Mara a stralucit intr-o rochie din dantela, accesorizata cu sandale delicate si un buchet alb elegant. Virgil, mirele, a ales un costum maro rafinat, completat de o esarfa in loc de cravata.

Raluca Moianu, mandra mama, a purtat o tinuta sobra, compusa dintr-o bluza albastra, o fusta bleumarin si pantofi negri. Pe retelele de socializare, Raluca a scris emotionata: „Ea e totul pentru mine. My Precious. Sa fiti fericiti! Sa va iubiţi mereu!”

CITESTE SI: Raluca Moianu si-a pierdut tatal si sotul in doar un an: „A murit acasa, la mine in brate”


Cine este sotul Marei

Virgil Boglea a studiat la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara si s-a alaturat Baroului Bucuresti in 2015.

Este implicat in cazuri importante, fiind avocatul Asociatiei Salvati Steaua in procesul privind palmaresul FCSB, dar si aparatorul lui Mario Iorgulescu, intr-un caz de notorietate. Mara, la randul ei, a absolvit Bacalaureatul in 2023 si este acum studenta la Facultatea de Drept din Bucuresti.

CITESTE SI: Raluca Moianu, o mama extrem de mandra. Fiica ei a intrat cu 10 la facultate: "Vrea sa fie magistrat"

Citeste si despre