Gabriela Lucutar, despre cei trei copii, dupa divort. Cum a convins-o un preot sa nu faca intrerupere de sarcina

| | Actualizat: 2024-05-30 19:59:46

 

Gabriela Lucutar, despre cei trei copii, dupa divort. Cum a convins-o un preot sa nu faca intrerupere de sarcina

Gabriela Lucutar a divortat de sotul ei dupa o casncie de 20 de ani. Decizia a fost una grea pentru Regina Intunericului, care a incercat sa isi salveze mariajul.

Aceasta a cerut custodia celor trei copii pe care ii are impreuna cu fostul partener. Intr-un nou interviu, vedeta a povestit cum a vrut sa faca intrerupere de sarcina cand a aflat ca pe lume o sa vina al treilea copil.

Gabriela Lucutar, despre copiii sai 

Gabriela Lucutar, cunoscuta pentru faptul ca se ocupa de inmormantarile celebritatilor, are trei copii. Vedeta, care a marcat numeroase aparitii pe micile ecrane, recunoaste ca pe fiicele sale, Daria si Delia, le-a conceput dupa ce a apelat la inseminarea artificiala. 

„Mi-am dorit mereu sa am doi copii. Doua fetite, mai exact. Iar primii mei doi copii, cele doua fete, Daria, de zece ani, si Delia, de sapte ani, au venit prin metode de inseminare artificiala. Insa, dupa sase luni de la nasterea Deliei, am aflat ca am ramas insarcinata pe cale naturala. Si m-am gandit sa avortez.

„Am crezut ca nu pot avea grija de trei copii. I-am cerut un semn lui Dumnezeu! Ce sa fac?! Cum acest semn nu a venit m-am programat sa fac avort. Cu doua zile inainte de programare in cauza, am avut o inmormantare. Parintele oficiant, nu-i voi da numele, m-a intrebat la final de ce sunt trista. I-am spus ca sunt insarcinata si ca peste doua zile merg sa avortez. Mi-a spus intr-o prima faza doar atat: „Lasa baiatul la locul lui!.”, a povestit ea pentru Viva! 

Voia sa faca intrerupere de sarcina

Ulterior, dupa ce fiicele sale au venit pe lume, Gabriela Lucutar a aflat ca este insarcinata pe cale naturala cu fiul ei, Damian. Aceasta a vrut sa faca intrerupere de sarcina, insa un preot a convins-o sa renunte la aceasta idee. 

“Apoi s-a scuzat in fata familiei raposatului pentru ca a nu a ramas la pomana si sub pretextul unei minciuni nevinovate m-a luat deoparte si a discutat cu mine timp indelungat despre viata si moarte. In cele din urma am abandonat avortul. Am considerat ca acela fusese un semn de la Dumnezeu si bine am facut. Damian, mezinul familiei noastre, are de acum sase ani si suntem cu totii fericiti!”, a adaugat ea.  

 

Citeste si despre