Gina Pistol si Smiley au decis, dupa 7 ani de relatie, sa faca pasul cel mare. Cei doi se casatoresc sambata, 27 mai, la Palatul Snagov. Vor avea aproximativ 300 de invitati, iar meniul va fi unul de top, cu mancaruri alese.
Gina Pistol s-a ocupa indeaproape de marele eveniment, pentru ca isi doreste ca nunta ei sa iasa perfect, fix asa cum a visat. Prezentatoarea tv va purta doua rochii superbe, una pentru cununia civila si alta la cununia religioasa. De asemenea, Gina s-a gandit la toate detaliile si se gandeste la invitatii sai, in special la doamne, asa ca cumparat pentru ele balerini de unica folosinta pe care sa ii foloseasca in cazul in care obosesc prea tare pe tocuri.
„Pui cutia cu balerini langa ringul de dans si cine simte ca nu mai poate dansa pe tocuri, poate sa-si ia balerinii si continua petrecerea. In cazul in care obosesc…”, a spus Gina Pistol pe Story.
Totodata, Gina s-a gandit si la alte aspecte, cum ar fi durerile de cap. Asa ca a mers la farmacie si a facut un stoc de medicamente, in cazul in care invitatii vor avea nevoie de pastile.
„Trebuie sa merg la farmacie sa cumpar niste pastile efervescente, pe care le iei a doua zi dupa petrecere, ca sa nu-ti fie rau. Rau oricum iti va fi, dar nu rau groaznic. Presimt ca o sa impart pastile si in stanga, si in dreapta, ca sa nu le fie oamenilor rau”, a mai spus vedeta.
Ce meniu au ales Gina Pistol si Smiley la nunta
Gina si Smiley au optat pentru un meniu traditional combinat cu mancaruri fine. Astfel ca invitatii vor fi serviti cu patru feluri de mancare, iar meniul costa in jur de 100 de euro.
„Va fi un meniu ce va imbina traditionalul cu fine diningul. Vor fi patru feluri de mancare. Meniul va fi complex si elegant. Va imbina toate gusturile”, Emil Ionita, seful complexului din Snagov, pentru Fanatik.
„Pretul meniului pe care Smiley si Gina Pistol l-au ales este de 100 de euro. Sunt patru feluri de mancare, plus primirea cu tartine, piscoturi si prosecco. Aperitivul este complex. La felul urmator au ales file de dorada in crusta de ierburi aromatice, cartofi si legume julienne. Urmeaza nelipsitele sarmale cu mamaliguta. Apoi, la felul principal, cei doi au ales muschi de vita Wellington si pulpa de rata confiata, cu sparanghel sote si sos tartar”.
- Foto: Instagram