Ioana Ginghina, despre relatia pe care o are cu adolescenta sa, Ruxandra. Cum se inteleg cele doua, de fapt

| | Actualizat: 2024-09-27 11:00:00

Ioana Ginghina este mandra de fiica ei, Ruxandra, pe care o are din fosta casnicie cu Alexandru Papadopol. Vedeta este atenta la nevoile adolescentei sale, insa recunoaste ca a delimitat relatia de prietenie de legatura dintre mama si fiica.

Ioana Ginghina, dezvaluiri despre fiica ei

Chiar daca are o legatura speciala si apropiata cu fiica sa, Ioana Ginghina a explicat ca mereu i-a explicat Ruxandrei ca este mama ei, nu prietena sa.

“Suntem la fel de apropiate, doar ca Ruxandra acum are 16 ani si are nevoie de libertate, de grupul ei de prieteni, asa ca eu sunt mama care e acolo la nevoie si bineinteles sa ma asigur ca regulile si limitele nu sunt incalcate. Nu am fost niciodata prietena ei, i-am subliniat de multe ori asta. Sunt mama ei, care o indruma, o creste si o ghideaza atunci cand e nevoie. Asta nu inseamna ca nu ne-am jucat cand era mai mica. Si acum petrecem timp impreuna, la shopping, ne uitam la filme si seriale, avem seri cu jocuri de societate, dar raportul este clar de mama si fiica.”, a povestit ea pentru Ciao.

Mai mult, Ioana Ginghina a punctat ca anul acesta Ruxandra a avut parte de o aniversare atipica, aflandu-se intr-o tabara de vara:

“Da, in fiecare an se nimerea ca de ziua ei sa fim plecati si atunci o serbam de doua ori. O data acasa cu prietenii ei si o data acolo unde ne aflam. Anul acesta, ambele am fost pe drum spre intoarcere, fiecare din vacanta ei. Ea a fost doua saptamani intr-o tabara la scoala de vara din Cambridge, Anglia, iar noi am fost in Grecia. Asta a fost dorinta ei, de a nu mai veni cu noi in vacanta asa ca am gasit aceasta varianta, de a fi plecati cand e si ea plecata.”

Sursa foto: facebook

Citeste si despre