Ioana Ginghina, un an de la casatoria cu alesul ei, Cristi Pitulice: “Nu mai exista nici certuri, nici lasat de la unul sau de la altul”

| | Actualizat: 2024-09-09 17:09:29

A trecut un an de cand Ioana Ginghina si-a unit destinul cu alesul sau, Cristi Pitulice. Vedeta, care are o fiica din mariajul anterior cu Alexandru Papadopol, a vorbit despre relatia cu partenerul sau, explicand ca toata aceasta perioada a fost una superba.

 

Ioana Ginghina, despre mariajul sau

Ioana Ginghina si Cristi Pitulice se gandesc sa sarbatoreasca un an de la nunta intr-o destinatie mai racoroasa, cautand un loc nou din Europa pe care sa il viziteze.

“Da, asa e, si a fost o perioada la fel de frumoasa ca toata perioada de cand suntem impreuna.Tot povestim despre o escapada de ziua mea si un an de la nunta, dar inca e la nivel de discutie. Dupa 10 zile de plaja in Grecia si canicula din vara asta, nu vreau sa mai vad mare si soare ci m-as indrepta catre orase mai racoroase si destinatii noi aici, in Europa. Apoi noi cei care lucram cu carte de munca, la angajator nu prea putem sa ne luam vacanta asa cand vrem, mai ales dupa ce abia s-a terminat concediul. Deci depinde foarte mult de programul de la Teatrul Ion Creanga.”, a povestit actrita pentru Ciao.

De asemenea, vedeta a explicat care sunt avantajele unei iubiri traite dupa varsta de 40 de ani:

“Avantajul unei relatii de dragoste pe care ai avut sansa sa o cunosti dupa 40 de ani, este ca ti-ai gasit un om cu care alegi sa stai doar pentru ca iti place, nu te mai leaga nimic altceva decat dragostea si dragul de a fi cu acea persoana. Si atunci nu exista nici certuri nici lasat de la unul sau de la altul. Exista o comunicare ca intr-un dans, daca vrei, in care ambii parteneri sunt acolo ca vor sa danseze. Este minunat si ma bucur ca am avut aceasta sansa.”

Sursa foto: Facebook

Citeste si despre