Laura Cosoi, despre viata cu patru fetite. Cum se descurca cu bebelusul

| | Actualizat: 2024-10-14 13:34:04

Laura Cosoi poate sa se mandreasca cu o familie superba, pe care si-a intemeiat-o alaturi de Cosmin Curticapean. Vedeta se bucura de patru fetite, Lara, Rita, Vera si mezina Aida. Cunoscuta actrita a adus recent pe lume al patrulea copil, insa se descurca de minune si prefera sa vada partea plina a paharului, chiar daca exista si nopti nedormite.

Laura Cosoi, detalii despre familia ei

Laura Cosoi a punctat ca si-a dorit din suflet familia numeroasa pe care o are, astfel ca prefera sa nu se planga. Totusi, actrita a recunoscut ca mai are momente cand isi pierde rabdarea, insa micutele sale o incarca mereu cu energie buna.

“Da, Aida a fost intelegatoare observ si cred ca conteaza cum te raportezi pana la urma la o familie cu atat de multi membri. Eu nu sunt un om care sa se planga. Mie viata mi se pare frumoasa, mi-am dorit acesti copii, nu ma plang. Repet: nu e intotdeauna usor, sunt si nopti nedormite, sunt si momente cand imi pierd rabdarea, cand respir mai greu, dar sunt momente care stiu ca vor trece si bogatia pe care o pot primi sufletele astea care imi sunt aproape si care ma incarca cu atat de multa energie buna nu se compara cu nimic, asta e.”, a spus Laura Cosoi pentru Ciao.

De asemenea, vedeta a spus si cu cine seamana mezina Aida:

“Cu tatal meu in momentul acesta, dar copiii se mai schimba. Mie asa mi se pare ca seamana cu tatal meu destul de mult.”

Sursa: ciao.ro

Sursa foto:tvmania

Citeste si despre