Madalin Ionescu despre sotia lui, Cristina Siscanu: „A renuntat la visele ei sau le-a amanat pentru a imi fi alaturi si pentru a-mi creste copiii”

| | Actualizat: 2024-09-20 16:02:07

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. S-au casatorit in 2011 si au impreuna o fetita, Petra. Insa alaturi de ei sunt si cei doi copii ai prezentatorului TV din prima casnicie, Stefania si Filip, pe care Cristina i-a crescut ca si cum ar fi fost ai ei, avand o relatie speciala cu acestia.

Madalin Ionescu a povestit, intr-un interviu recent pentru VIVA!, ca sotia lui s-a dedicat trup si suflet familiei si ca de multe ori a renuntat la visele si dorintele ei pentru a-i fi alaturi.

„Cristina mi-a demonstrat ca exista iubire cu adevarat! Este o femeie care de multe ori a renuntat la visele ei sau le-a amanat pentru a imi fi alaturi si pentru a-mi creste copiii. A incasat atatea lovituri pe nedrept si le-a suportat in tacere si cu o demnitate dincolo de limitele normalului, incat nu o sa-i pot fi vreodata suficient de recunoscator, indiferent ce as face pentru ea”, a marturisit prezentatorul TV.

Intrebat cum gestioneaza momentele dificile din cuplu si cine face primul pas dupa o cearta, Madalin Ionescu a marturisit ca pentru ei, orice cearta este insuportabila, fiindca se iubesc prea mult pentru a pierde timpul astfel. Prezentatorul TV spune ca nu fac din certuri un prilej de destabilizare a celuilalt.

„Pentru noi orice cearta este insuportabila, fiindca ne iubim prea mult pentru a pierde timpul astfel. Ne consumam enorm in momentele respective. Niciuna nu tine, insa, mai mult de cateva ore. Nu ne jignim si facem totul pentru a depasi momentul cat mai repede. Cred ca ea e mai impaciuitoare”, a marturisit Madalin Ionescu.

„E clar ca am avut si avem o chimie teribila, dar faptul ca avem viziuni comune despre viata si realitate ne-a ajutat cel mai mult. Mai mult, noi nu suntem in competitie unul cu celalalt si chiar in momentele in care avem pareri diferite nu facem din asta un prilej de destabilizare a celuilalt, de jigniri sau de lupta surda”, a mai spus acesta.

  • Surse: viva.ro
  • Foto: Facebook

Citeste si despre