Paula Chirila, despre educatia financiara a fiicei sale: “Nu sunt milionara”

| | Actualizat: 2024-09-25 15:53:16

Fiica Paulei Chirila a intrat la liceul pe care l-a dorit, iar din toamna o sa inceapa un nou capitol. Vedeta se asigura ca are o relatie foarte buna cu adolescenta, insa are grija sa ii explice anumite lucruri, inclusiv atunci cand vine vorba despre educatia financiara.

Paula Chirila, despre fiica sa

Paula Chirila si tatal fiicei sale au divortat de ani buni, insa acestia s-au straduit ca adolescenta sa aiba parte de o educatie armonioasa. Vedeta a marturisit ca fata sa, Carla, nu este cheltuitoare, insa mereu ii ofera sfaturi financiare:

“Da, intotdeauna am fost asa: un pic severa, un pic ingaduitoare, cate un pic din toate, ca dupa aceea se intelege gresit si ti se urca in cap copilul si nu mai respecta autoritatea si asa mai departe. Nu e foarte cheltuitoare asa, ca am mai incercat-o. I-am mai dat asa sume mai mari de bani ca sa isi cumpere ce vrea, daca are nevoie de mancare la scoala, dar ii chibzuieste bine, nu ii arunca pe prostii. O mai sfatuiesc si eu, o invat sa faca un efort pentru ei, ca banii nu o sa curga din cer. Nici la mine nu au curs. Nu sunt milionara, am si eu o limita.”, a spus ea pentru Ciao.

 

Mai mult, Paula Chirila a explicat ca incearca sa tina pasul cu adolescenta, insa mentine un echilibru:

“Invat si eu treptat sa ma descurc cu provocarile, imi aduc aminte de mine cum eram. Nu eram rebela, dar nici cel mai linistit copil. Eram asa cum sunt toti copii. Pe Carla o vad tot ca pe un copil, chiar daca ea e domnisoara. Incerc sa tin pasul cu ea si cu tot ce isi doreste si cu tot ce vede in jur la ceilalti, sa mentin totusi un echilibru. Nici pentru mine nu au venit toate de-a gata si cumva m-au calit asa pentru viata. Si nici nu vreau sa o obisnuiesc sa aiba totul asa, ca in viata nu iti vin toate pe tava, trebuie sa muncesti un pic pentru ele. Incerc sa tin asa o balanta.”

Sursa foto: facebook

Citeste si despre