Paula Seling dezvaluie cea mai importanta lectie primita de la fiica ei, Elena

| | Actualizat: 2023-11-22 06:04:44

In urma cu un an, Paula Seling lua prin surprindere pe toata lumea si anunta ca are o fiica. Elena are in prezent 10 ani si a venit in familia artistei in urma cu 7 ani. Pana anul trecut, nu a simtit ca este momentul sa o expuna public, insa in 2022, in preajma Craciunului, a facut un pictorial si a oferit un interviu in care a vorbit despre ea.

Paula Seling ii dedica cea mai mare parte a timpului fetitei sale. Chiar daca ea si Radu Bucura, tatal fetei, au divortat, acesta se implica in continuare la fel de mult in educatia ei. Cantareata a acordat recent un interviu in care a spus ca nu numai ea o invata pe Elena lucruri, ci si fata ii ofera, la randul sau, lectii importante, mai ales despre rabdare si iubire.

“De cand o am pe Elena, invat in fiecare zi sa fiu mai buna si mai calma, mai echilibrata. Pot sa spun ca am invatat ce inseamna iubirea absoluta si este reciproca”, a spus artista, intr-un interviu pentru Playtech Stiri.

Adesea, fiica ei o pune si in dificultate, mai ales atunci cand ii cere un fratior sau o surioara. Artista a recunoscut ca Elena simte nevoia sa aiba un partener de joaca, insa deocamdata nu stie ce sa ii raspunda, atunci cand o intreaba despre frati sau surori.

“In general, eu ii explic Elenei ca lucrurile in viata au un anumit parcurs si ca, de cele mai multe ori, Dumnezeu este cel care ne trimite toate lucrurile, si frumoase, si toate incercarile din viata, pentru a fi mai puternici si pentru a ne intari. Ea intelege. E un copil foarte matur, priveste lucrurile foarte matur. Eu nu cred ca dragostea se imparte. Cred ca se multiplica, adica aceeasi cantitate de iubire o daruiesti in mai multe directii. Am trait intr-o familie cu doi copii si nu inseamna ca se impartea iubirea in niciun fel, ci mama ne iubea pe amandoi la fel si la fel de mult”, a mai adaugat cantareata.

FOTO: Facebook

Citeste si despre