Valentina Pelinel, detalii din viata privata! Cat de implicat este Cristian Borcea in crestera copiilor

| | Actualizat: 2022-06-16 01:07:00

Valentina Pelinel a vorbit pentru prima data despre modul in care Cristian Borcea se implica in cresterea copiilor, dar si despre relatia pe care aceasta o are cu ceilalti copiii ai omului de afaceri.

In total, Cristian Borcea are 9 copii, cu 4 femei diferite, dintre care trei cu Valentina Pelinel.

Valentina Pelinel, despre relatia lui Cristi Borcea cu cei trei copii

Intr-un interviu acordat pentru Viva, Valentina Pelinel a vorbit despre rolul lui Cristian Borcea in cresterea copiilor. Aceasta a declatat ca este mai important pentru ea nu cat timp petrece acesta alaturi de copii, ci cum il petrece.   

“Mai important pentru mine este cum se implica. Cristi este un om ocupat, business-urile ii ocupa mult timp si, cu toate acestea, isi face timp zilnic pentru a petrece cu copiii, ceea ce pentru mine este cel mai important aspect.”, a declarat Valentina, potrivit Viva.ro.

Intrebata cum se intelege cu ceilalti sase copii ai lui Borcea, Valentina Pelinel a declarat ca nu a fortat relatia cu acestia si ca totul a decurs natural si firesc.

“A fost totul atat de natural si de firesc, incat nu am simtit vreo clipa vreo presiune. Nu am incercat sa iau locul nimanui, nu am fortat relatia cu niciunul dintre copiii lui Cristi, ci, pur si simplu, am dezvoltat cu fiecare o interactiune naturala si de la sine. Dragostea de sotie si cea de copii e diferita, se simte, se traieste si se exprima in moduri complementare, nu se pot compara.”, a adaugat frumoasa blondina.

FOTO: romaniatv.net

Citeste si despre