Idei de cadouri pentru taierea motului

/ / Modificat: 2024-07-26
Idei de cadouri pentru taierea motului

Fiecare zi a celui mic are o insemnatate aparte in viata parintilor. Insa, taierea motului ocupa, cu adevarat, un loc special. Acesta este momentul in care micutul face primii pasi in viata si incepe sa se dezvolte frumos si sanatos. In plus, acest eveniment vine si cu o mica petrecere, unde cel mic este sarbatorit. Iar alegerea cadoului ideal poate sa fie o adevarata provocare. Citeste articolul pe care l-am pregatit si vezi cateva din recomandarile noastre de daruri. 

 

Un set de cercelusi sau o bratara personalizata 

Una dintre cele mai bune idei de cadou pe care le poti alege cu ocazia acestui eveniment este o bijuterie, pe care cel mic o va avea alaturi toata viata sau pana va creste mai mare. Asadar, poti sa optezi fie pentru o pereche de cercelusi mici si confortabili, in cazul fetitelor, fie pentru o bratara simpla, cu pandantiv. Totusi, in alegerea lor ar trebui sa iei in calcul, in primul rand, materialul din care sunt fabricate. Aurul este preferat, de regula, pentru ca nu prezinta riscul de a crea iritatii sau disconfort.

 

De asemenea, in cazul bratarilor, ai numeroase optiuni de bratari copii aur din care poti alege, astfel incat sa gasesti o varianta care sa se potriveasca cu personalitatea micutului. Poti sa optezi pentru un model standard, cu un pandantiv simpatic sau poti sa oferi un cadou unic si sa personalizezi bratara cu numele celui mic, data nasterii sau alte detalii care ti se par demne de tinut aproape.

 

Jucarii educative

Odata cu taierea motului, se considera ca micutul incepe sa isi dezvolte memoria, abilitatile si sa devina curios. Daca iti doresti si tu sa fii parte din acest proces, poti sa ii oferi cadou un set cu joculete educative, adaptate varstei lui. Una dintre cele mai bune variante sunt jocurile de tip sortator de forme geometrice, unde cel mic trebuie sa identifice culorilor si sa potriveasca formele geometrice intr-o cutie cu gauri predefinite. In acest fel, micutul va putea sa isi dezvolte capacitatile cognitive si sa faca primii pasi in viata, cu dreptul.

 

Albume foto personalizate

Viata copilului va veni cu multe momente speciale care vor fi imortalizate: primii pasi, prima zi de gradinita, timpul petrecut alaturi de parinti sau prima data cand vede marea. Si pentru a putea pastra toate aceste amintiri intr-un singur loc, un album foto poate fi o idee buna. Asadar, in cazul in care nu ai inspiratie pentru cadou, poti sa optezi pentru un album foto personalizat cu fotografia, numele sau data de nastere a celui mic.

 

Incearca sa alegi o varianta care are compartimente de dimensiuni diferite pentru fotografii, astfel incat sa se potriveasca indiferent de situatie. De asemenea, alege ca albumul sa fie intr-o culoare vesela, pastelata, pentru a transmite bucurie si buna dispozitie.

 

Carti cu povesti ilustrate

Cu toate ca micutul nu are, neaparat, varsta potrivita pentru a fi receptiv la povesti, cartile ilustrate sunt, de fiecare data, optiuni excelente de cadou. Orice copil iubeste basmele, cu atat mai mult cu cat le aude de la parinti inainte de culcare. In plus, desenele colorate si fascinante il vor trimite pe cel mic intr-o lume a printeselor si a animalelor vorbitoare cat ai pocni din degete.

 

Deci, daca iti doresti sa completezi cadoul pentru micul sarbatorit, poti adauga si o carte cu povesti ilustrate. Acestea nu doar ca ii vor bucura la nebunie pe cei mici, odata ce vor mai creste, dar le va usura si treaba parintilor de a cauta, non-stop, basme din ce in ce mai interesante.

 

Asadar, momentul taierii motului reprezinta o zi de sarbatoare atat pentru parintii copilului, cat si pentru apropiatii lor. In alegerea cadoului ideal pentru acest eveniment poti fie sa urmezi recomandarile noastre, fie sa gasesti o varianta care sa aiba o semnificatie aparte pentru membrii familiei.



Sursă foto: Shutterstock

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Taierea motului Cadouri copii

Articole recomandate

Citeste si despre