4 produse pentru bebelusi pe care le poate folosi intreaga familie

/ / Modificat: 2024-04-07
4 produse pentru bebelusi pe care le poate folosi intreaga familie

 

Produsele de igiena si ingrijire destinate bebelusilor pot fi folosite fara probleme de intreaga familie. Odata ce le descoperi, nu te vei mai intoarce la cele pe care le foloseai inainte. 

Venirea pe lume a unui copil presupune adaptarea stilului de viata, dar si a produselor pe care le folosim. Pielea bebelusilor are nevoie de ingrijire specifica, iar odata cu nasterea lor, parintii cumpara lucruri pe care nu le foloseau inainte. Multe dintre acestea pot fi folosite de intreaga familie, fiind extrem de utile. 

Gelul de dus

Produsele pentru spalarea pielii bebelusilor sunt formulate astfel incat sa fie blande, dar sa curete eficient. Acestea echilibreaza pH-ul, astfel ca pot fi folosite si la copiii mai mari si chiar la adulti. Desi pare ca au un pret mai mare, si gramajul este unul generos, astfel ca sunt practice si spornice. 

Betisoarele de urechi

Stim cu totii acele betisoare de urechi cu opritor pentru bebelusi. Acestea pot fi folosite si de catre adulti, pentru ca forma ajuta la evitarea incidentelor si loviturilor. 

Serul fiziologic

Din casele unde exista un copil mic nu lipsesc fiolele cu ser fiziologic. Acesta este folosit pentru curatarea ochilor, dar si a nasului bebelusului. Este o solutie blanda de curatare, la care poate apela intreaga familie, la nevoie. 

Detergentul pentru bebelusi

Multe mamici apeleaza la detergent special atunci cand spala hainele bebelusului. Acesta nu doar ca elimina eficient petele, dar este si hipoalergenic. Poate fi folosit pentru a spala hainele intregii familii, mai ales daca sunt persoane care au probleme cu pielea. 

 

Taguri Produse bebelusi Ingrijirea pielii bebelusului

Articole recomandate

Citeste si despre