Bratara chihlimbar pentru bebelusi

/ / Modificat: 2023-06-20
Bratara chihlimbar pentru bebelusi

Daca esti in cautarea unui cadou special pentru bebelusul tau sau pentru un micut drag tie, atunci iti recomandam sa descoperi bratarile din chihlimbar de la Lantisoare de Bebelusi. Acestea sunt realizate handmade, cu multa dragoste si atentie la detalii. Bratarile din chihlimbar au nu numai un aspect frumos si delicat, ci si proprietati terapeutice recunoscute, fiind daruri benefice si, totodata, foarte dragute.

Ce este chihlimbarul baltic?

Chihlimbarul baltic este o rasina fosilizata provenita din copaci preistorici care au crescut in zona Marii Baltice. Acesta conţine acid succinic, o substanţa naturala care are efecte antiinflamatorii, analgezice si imunostimulatoare. Cand braţarile din chihlimbar sunt purtate pe piele, acidul succinic este eliberat şi absorbit de organism, ajutand la calmarea durerilor de dinti, gingii, urechi sau gat, la reducerea febrei şi a inflamatiilor, la imbunatatirea somnului, a sistemului imunitar si a starii generale de bine. Atelierul Lantisoare de Bebelusi foloseste chihlimbar certificat si de cea mai buna calitate, iar bijuteriile sunt realizate manual in atelierul propriu din Oradea.


Cum sunt realizate bratarile din chihlimbar pentru bebelusi?

Bratarile din chihlimbar pentru bebelusi sunt realizate manual, la comanda, cu margele de diferite culori si forme, alese cu grija pentru a se potrivi perfect la incheietura mainii. Sunt create cu multa atentie, iar fiecare margea este legata individual cu fir rezistent, pentru a asigura siguranta si durabilitatea bratarilor. De asemenea, bratarile au un sistem de inchidere special, care se desface usor in caz de urgenta.
Fiecare bratara este unica si personalizata, iar clientii pot alege culoarea, forma si marimea margelelor de chihlimbar, precum si alte elemente decorative, cum ar fi numele, initiala, snurul rosu pentru protectie sau un ochi deochi pentru noroc. In Atelierul Lantisoare de Bebelusi vei gasi gama variata de culori, de la galben-miere, la maro-coniac, verde-crud sau negru.



De ce sa alegi bratarile din chihlimbar de la Lantisoare de Bebelusi?

Bratarile din chihlimbar de la Lantisoare de Bebelusi sunt mai mult decat niste simple bijuterii. Sunt niste aliate pretioase pentru sanatatea si confortul bebelusului tau. Sunt realizate cu materiale naturale si certificate, care nu contin metale sau substante chimice daunatoare. Sunt realizate cu pasiune si profesionalism, respectand standardele de calitate si siguranta. In plus, sunt livrate rapid si gratuit la comenzi peste 199 lei, cu garantie pe viata si posibilitate de retur sau de schimb.



Lantisoare de Bebelusi - manopera de inalta calitate

Lantisoare de Bebelusi este un brand romanesc care se ocupa exclusiv cu realizarea de bijuterii din chihlimbar pentru bebelusi, copii si adulti. Echipa este formata din mamici care inteleg nevoile si dorintele tale si care iti ofera cele mai bune solutii pentru a-ti rasfata micutul. ii poti contacta oricand pentru orice intrebare sau nelamurire, sunt mereu la dispozitia ta.



Prin urmare, daca vrei sa faci un cadou special pentru un bebelus sau pentru o mamica, alege o bratara din chihlimbar baltic de la Lantisoare de Bebelusi, un brand care ofera bijuterii de cea mai buna calitate, realizate manual si personalizate dupa dorinta clientilor. Bratarile din chihlimbar pentru bebelusi sunt bijuterii delicate si frumoase, care au efecte benefice asupra sanatatii celor mici.

Nu mai astepta, descopera modele interesante de bijuterii cu personalitate pe www.lantisoaredebebelusi.ro si comanda acum o bratara din chihlimbar pentru bebelusul tau sau pentru un cadou special. Vei fi surprinsa de efectele benefice pe care le va avea asupra lui si de cat de mult ii va placea sa o poarte!

Taguri Accesorii bebelusi

Articole recomandate

Citeste si despre