Scaunul auto CYBEX Sirona Gi primeste calificativul de “cel mai bun in clasa” la testul ADAC Confort si siguranta - cu o flexibilitate de rotire 360

/ / Modificat: 2024-06-21
Scaunul auto CYBEX Sirona Gi primeste calificativul de “cel mai bun in clasa” la testul ADAC Confort si siguranta - cu o flexibilitate de rotire 360

Evaluarile ADAC si Stiftung Warentest atesta ca scaunul auto pentru copii CYBEX Sirona Gi este cel mai bun din clasa sa, de la 1 an pana la aprox. 4 ani.

Scaun auto Cybex

 

 Bayreuth, mai 2024 - Cercetatorii in accidente sunt de acord: calatoria micutilor in masina, cu fata in directia opusa a sensului de mers, ofera acestora cea mai mare protectie posibila in traficul rutier. Odata cu CYBEX Sirona Gi i-Size, care de curand a primit, , in urma testarii ADAC si STIFTUNG WAENTEST (05/2024), calificativul de cel mai bun din clasa cu nota generala „BUN” (2,2), la categoria de varsta de la 1 an pana la aprox. 4 ani, liderul de piata pentru siguranta auto a copiilor a dezvoltat un model care garanteaza niveluri ridicate de siguranta, de la nasterea copilului pana la aprox. 4 ani.

 

 Scaun auto Cybex

 

Datorita caracteristicilor precum Sistemul Linear de Protectie la Impact Lateral sau protectiile pentru umeri si cap, integrate in carcasa, fortele de impact sunt reduse chiar si in cazul unui impact lateral. Acest model are, de asemenea, un mecanism de rotatie la 360 de grade care faciliteaza asezarea sau scoaterea copilului din scaunul auto in doar cateva secunde si ofera flexibilitate maxima. Parintii pot intoarce scaunul spre ei in cele mai inguste spatii, fara a fi nevoiti sa-si rasuceasca spatele, si, astfel sa-si aseze foarte simplu copilul pe scaun.

 

Pentru a va asigura ca si copiii se bucura de un confort maxim de calatorie, scaunul nu are doar un design ergonomic si 5 pozitii, ci si o tetiera reglabila care asigura potrivirea perfecta si compatibila cu varsta micutilor. Husele din material respirabil, lavabile la masina de spalat, garanteaza circulatia totala a aerului, ceea ce reduce transpiratia excesiva, mai ales la calatoriile lungi cu masina sau la temperaturi ridicate de vara.


Scaun auto Cybex

 

 Scaun auto Cybex

CYBEX Sirona Gi i-Size

Varsta: De la 3 luni pana la aprox. 4 ani

Dimensiuni: De la 61 la 105 cm

Greutate: max. 20 kg

Pret: incepand cu €369.95

Disponibil in 7 culori si in 2 variante de tesaturi in magazinul online CYBEX sau in magazinele partenere.

 

 

Scaunul auto CYBEX Sirona Gi i-Size poate fi ahizitionat in magazinele fizice partenere si online. Mai multe informatii gasiti pe www.cybex-online.com.

 

Despre compania CYBEX

 

Compania germana, fondata in 2005 de cehul Martin Poš, este cunoscuta la nivel mondial pentru dezvoltarea de produse care se integreaza perfect in stilul de viata al parintilor si le ofera acestora o viata mai placuta si mai usoara, in maxim confort si siguranta. Toate produsele CYBEX sunt ghidate de principiul inovator D.S.F., care reprezinta o combinatie unica de design distinct (Design), cele mai inalte standarde de siguranta (Safety) si functionalitati inteligente (Functionality). – „For all tomorrow’s people!“

 

Copyright imagini: https://www.cybex-online.com/en/ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Scaun auto copii Siguranta bebelusi

Articole recomandate

Citeste si despre