Cum sa abordezi alergia la nou-nascut: sfaturi si tratamente naturiste de la VindecaDAI

/ / Modificat: 2024-07-01
Cum sa abordezi alergia la nou-nascut: sfaturi si tratamente naturiste de la VindecaDAI

 

Exista unii bebelusi care sunt alergici la anumite alimente cum ar fi laptele sau produsele lactate. De asemenea, exista alti bebelusi care sunt alergici la alimentele pe care le consuma mama lor si se transmit prin laptele matern. Desi acest lucru e mai rar intalnit, se poate intampla si trebuie procedat in maniera cea mai eficienta pentru a opri alergia. Exista pentru alergia la copii un tratament naturist de incercat, fiind una dintre cele mai bune cai de a rezolva problema.

 

Cartea VindecaDAI poate avea raspunsul la problema!

 

Ce este alergia la nou-nascuti si cum se manifesta aceasta

 

Bebelusii care sunt sensibili la anumite alimente pe care le consuma mama nu sunt alergici la laptele mamei in sine. E vorba, mai degraba, de anumite proteine care se transmit prin alaptare dupa consumul de lactate cum ar fi branza sau alte produse care nu fac bine stomacului nou-nascutului.

 

Pentru a vedea precis daca cel mic are vreo intoleranta sau este predispus la alergii, cel mai bine este sa consulti un medic pediatru. De asemenea, tine si un jurnal al simptomelor pe care le prezinta nou-nascutul dupa consumul anumitor alimente pe care i le oferi. In acest fel, si doctorul isi va da seama mai usor ce tip de alergie prezinta copilul si cum anume poate fi aceasta tratata.

 

Este posibil chiar sa trebuiasca sa mergi cu bebelusul la un medic alergolog. Acesta te va intreba despre simptomele pe care le prezinta copilul, dar si despre istoricul personal si de familie. Asigura-te ca ii vei putea spune exact cand s-au produs simptomele, daca e vorba de perioada de dupa hranit sau in anumite sezoane.

 

Tratament naturist pentru alergia la copii

 

Atunci cand un bebelus are alergie la lapte, mama acestuia este sfatuita sa evite complet laptele sau produsele pe baza de lapte in general. In plus, doctorul pediatru ar putea recomanda mamelor sa ia suplimente pe baza de calciu si sa excluda total din dieta laptele si orice derivate. Alte indicatii potrivite in aceasta situatie delicata s-ar referi si la suplimentarea alimentatiei mamei care alapteaza cu proteine, vitamina A si alte minerale esentiale.

 

In caz de alergie nou nascut la laptele de vaca cel mai indicat e alaptatul la san. Aceasta este una dintre cele mai bune surse de hrana pentru orice copil. Hranirea la san a bebelusului pentru cel putin 4 sau 6 luni din viata daca este posibil, ar fi recomandata de catre specialisti. Insa, tototdata, si aici trebuie avut grija la dieta mamei. De ce? Deoarece copilul poate fi sensibil si la ce consuma ea si ceea ce se transmite prin laptele matern.

 

Pentru alergie la copii tratament naturist poate fi gasit cu usurinta in cartea VindecaDAI. Aici iti sunt explicate pe intelesul tau multe situatii de alergologie pediatrica, impreuna cu cazuri concrete si solutii naturale din spectrul DAI(dermatita atopica, alergii si intolerante alimentare).

 

 

Contact:

 

+4 0726 718 293

contact@vindecadai.ro

 

Sursa foto: vindecadai.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Alergie bebelus Nou nascut Nou nascuti

Articole recomandate

Citeste si despre