Trucul ingenios la care a apelat o mama care calatorea alaturi de bebelus, in avion, a scandalizat internetul

/ / Modificat: 2024-06-28
Trucul ingenios la care a apelat o mama care calatorea alaturi de bebelus, in avion, a scandalizat internetul

 

Adesea, parintii cauta solutii ingenioase care sa le usureze viata. De la trucuri pentru a-i distra pe copii fara a apela la ecrane, pana la trucuri care-i ajuta pe parinti sa pastreze casa un pic mai curata sau care le ofera un moment de respiro, sfaturile si ideile bune sunt intotdeauna binevenite.

Cu exceptia, bineinteles, daca este vorba de un sfat care ar putea afecta pe altii sau chiar pe propriii nostri copii, asa cum au considerat multi internauti despre trucul unei mame care a apelat la doua bucati de Velcro (arici cu adeziv) pentru ca bebelusul sa nu cada de pe scaun. Videoclipul postat de aceasta pe Tik Tok a starnit reactii neasteptate.

Lisa Flom, mama a doua fetite si creatoare de continut pe Tik Tok a impartasit pe contul ei @ljflommom, un video care a revoltat mii de oameni.

In videoclip, putem vedea cum mama ataseaza doua bucati de arici cu adeziv pe scaunul in care va calatori copilul ei, pentru ca ulterior sa lipeasca alte doua bucati de aceeasi marime pe spatele pantalonasilor pe care il poarta fiica ei, astfel incat fetita sa fie „lipita” de scaun si sa nu se poata da jos.

Videoclipul, care are peste 22 de milioane de vizualizari, 809.000 de like-uri si peste 55 de mii de salvari. Mai mult, au fost adaugate mii de comentarii, inclusiv unele care o critica pe tanara mamica pentru ideea ingenioasa pe care o are.

  • “Cu siguranta exista si alte solutii”
  • “Nu-mi vine sa cred”
  • “Imi pare rau pentru acel copil”
  • “Ar fi mai in siguranta in scaunul auto”.
  • “Trebuie sa fie o gluma”
  • Altii, amuzati, au spus ca au si ei nevoie de acest sistem:
  • “Functioneaza si pe cei de 36 de ani?”.
  • “Am nevoie de ea pentru sotul meu”

Lisa a mai folosit si prezentat acest truc intr-un alt video, insa de aceasta data l-a folosit pentru a-si tine fiica pe canapeaua de acasa.

In videoclipul respectiv, se poate vedea insa foarte clar ca a impartasit continutul in mod umoristic, utilizatorii adaugand comentarii cu alte “sfaturi practice” precum lipirea copiilor de perete sau podea cu super glue.

In timp ce unora nu le venea sa creada ce vedeau, altii se intrebau daca este legal acest lucru. Cu toate acestea, desi nu peste nimic grav, Lisa a reusit sa atrafa milioane de vizualizari cu video-urile create.

Desi nu o spune clar in mod direct, trucul Lisei face de fapt parte din continutul pe care il publica de obicei pe contul ei, unde impartaseste in gluma hack-uri “neconventionale” (si unele care nu sunt deloc recomandate), care, mai degraba decat sa fie luate drept sfaturi serioase, reamintesc parintilor sa ia lucrurile cu umor din cand in cand.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bebe in avion

Articole recomandate

Citeste si despre