• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Clinica Dr Dan Tutunaru

Clinica Dr Dan Tutunaru

Clinica Dr Dan Tutunaru. Dr. Daniel Tutunaru, medic primar obstetrica ginecologie, doctorand, competente in ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie ginecologica, medicina de urgenta, absolvent a cursurilor postuniversitare de fertilizare in vitro, laparoscopie avansata (endometrioza si tulburari de statica pelvina) si toxicologie.

Clinica Dr Dan Tutunaru. Dr. Daniel Tutunaru, medic primar obstetrica ginecologie, doctorand, competente in ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie ginecologica, medicina de urgenta, absolvent a cursurilor postuniversitare de fertilizare in vitro, laparoscopie avansata (endometrioza si tulburari de statica pelvina) si toxicologie.

ET cu blastocisti, FIV

FIV

dr. Dan Tutunaru

pentru programari puteti suna la nr de telefon
0733.999.999 / 021.224.3191
programari ecografii dr. Iosup
telefon 0724.464.646

FIV simplu 2000 Euro (fara tratament)

Opinii utilizatori

Multumiri!
De Anca Ghita pe 13 Februarie 2012

Nu am fost pacienta d-lui dr., insa chiar azi buna mea verisoara a nascut o fetita la spitalul Elias dr. Tutunaru. Va pot spune ca verisoara mea pierduse 2 sarcini si fusese diagnosticata cu citomegalovirus, iar dupa vreo 4 ani de tratament cmv, a ramas din nou insarcinata. Ea e din Tg. Jiu si a mers pentru un prim consult pe aceasta sarcina la un medic (dr. Vaduva) din Craiova. Desi ultimele analize CMV facute in Bucuresti erau bune, la clinica acestui dr. din Craiova, totul i-a iesit prost si ea a primit telefonic rezultatele spunandu-i- se ca nu e bine sa pastreze sarcina. M-a sunat plangand, disperata: era a treia sarcina, dupa 10 ani de incercari si nu stia ce sa faca. Intr-un final s-a mai calmat, s-a dus din nou la Bucuresti sa-si faca analizele CMV si m-a rugat sa ma mai uit pe net sa incerc sa gasesc un medic in capitala. Nu stiu de ce m-am oprit la dr. Tutunaru - cred ca citisem ca mai avusese cazuri cu CMV gravide si am sunat-o sa-i spun numele acestui medic si apoi sa-i faca rost de telefon. Datorita d-lui dr. Tutunaru, verisoara mea a nascut azi o fetita de 3.700 sanatoasa! D-lui a fost omul care i-a spulberat toate grijile si a facut-o sa creada ca va fi bine! A avut mare incredere, a mers la consultatii: naveta-Tg.jiu - Bucuresti- insa a meritat! Si eu ma felicit pentru ca i-am gasit acest medic, intamplator, pe internet! Multumim, d-le dr. Tutunaru!

fiv
De Mirela pe 31 Ianuarie 2012

Nu-l mai vb de rau pe d-nul dr, eu sunt o veche pacienta a dansului din pacate cu nesansa de a ma vedea mama, dar tot mai sper. Face si dansul ce poate ca orice om are si toane bune si rele. Eu am renuntat din cauza banilor care s-au terminat. Am o stima pt. Tutu cum il numiseram noi, fetele, este de nota 100 ca om si medic.

Dr.Tutunaru
De Mihaela pe 02 Ianuarie 2012

In primul rand vreau sa spun ca pentru mine dr. Tutunaru este Dumnezeu. A reusit intr-un an ceea ce alti medici renumiti nu au reusit in 5 si anume sa aduca o minune in viata mea. Este un doctor in primul rand foarte sufletist care se zbate sa rezolve problemele fiecarei paciente.

Acum as vrea sa-i dau un raspuns si lui alex a carui postare m-a deranjat. Da, este adevarat ca sta pe messenger/mail in momentul in care intri in cabinet, dar faptul ca isi face publicitate pe net nu este adevarat, site-ul lui nu mai este activ de o gramada de ani, apoi cu chitanta, nu m-ar incalzi cu nimic sa mi se dea o chitanta, dar dr. sa vb numai baliverne, sunt o gramada de dr. draguti care stau si abereaza o gramada, dar nu spun nimic concret. Acum despre laparoscopie, este singura metoda prin care poate vedea cu adevarat care anume este problema infertilitatii, dar inainte de asta trebuie incercat 3 luni cu monitorizare pentru ca se poate intampla ca in alea 3 luni pacienta sa ramana gravida si nu mi se pare normal ca domnul alex sa jigneasca toate pacientele care asteapta acolo facandu-le vite, maacar putin respect pentru ca acolo nu este maidan.

In fine, eu datorita acestui doctor am o minune de printesa de 2 luni, facuta prin fiv cu reusita de la prima incercare, dar aceeasi pasi i-am urmat si eu, monitorizare, laparo, 2 inseminari nereusite si apoi fiv-ul.

Un doctor extraordinar
De Laura T. pe 09 Decembrie 2011

Dr. Tutunaru este un doctor extraordinar. Dupa 1 an de colaborari esuate in Romania, am incercat si in Viena si nimeni nu a reusit sa-mi rezolve problemele cum a facut-o Dr. Tutunaru. Avem tot respectul pentru dansul. Si imi pare rau sa citesc pareri negative.
De ce este atat de importanta chitanta? Am fost la Sanador, la marele Herghelegiu, am platit la casierie, mi-au dat chitanta si dr ne-a tratat ca pe niste analfabeti si a scos 3 cuvinte cu noi. Da, Dr. Tutunaru nu da multa importanta atmosferei pe care ti-o creaza in cabinet, dar este la obiect si solutiile lui sunt ferme si clare. Felicitari, Dr. Tutunaru! Fiul meu va multumeste!

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Corina Moros pe 09 Noiembrie 2011

Asa este, are un caracter mai straniu dar daca te obisnuiesti cu stilul lui, ai un medic real care iti poate pune un diagnostic real. Eu ani de zile mi-am petrecut la medici politicosi si respectuosi care nu au fost in stare sa imi puna un diagnostic iar asta m-a "reparat" imediat. Acum urmez un tratament pentru FIV si pot spune ca este singurul medic de la noi in care am efectiv incredere. Oricat ar sta cu ochii in messenger cat stau cracanata (ceea ce nu e deloc placut) este singurul ginecolog in care am incredere. Si pot sa las o lista lunga de nume celebre in bransa cu care m-am consultat in timp.

Doctor profesionist
De Liliana pe 08 Noiembrie 2011

Vreau sa spun ca am nascut cu domnul dr. tutunaru acum 3 saptamani, nu stiu cati dr. ar fi ajuns la spital in 5 min pentru o pacienta. La mine asa s-a intamplat, m-am dus la spital cu dilatatie maxima si la 5 min dupa ce am ajuns eu a ajuns si dansul. Sarcina mi-a urmarit-o din saptamana 24 cand am schimbat dr. A fost un adevarat profesionist. Fetita mea s-a nascut sanatoasa la termen si cu o greutate optima de 3230. Eu zic ca este un medic extrem de bun si profesionist.

Mi se pare cunoscut ...
De Om bun pe 04 Octombrie 2011

Tot ce s-a spus aici mi-e foarte bine cunoscut. Aceleasi proceduri, acelasi om, acelasi cabinet si cam aceleasi preturi! Numai ca noi am avut nesabuinta sa insistam vreo 2 ani pe langa Tutunaru...

Impresie generala
De Cira Amalia pe 24 Iulie 2011

Buna ziua, as avea si eu o intrebare despre acest medic: sunt insarcinata in 10 saptamani. Inainte sa raman insarcinata am depistat ca sunt purtatoare de cetomegalovirus IGG. Am facut tratament cu aciclovir inaintea sarcini, valoriile IGG ajunsese la 150. Doctorul parazitolog care ma trateaza a zis ca pot ramane insarcinata. Facandu-mi analizele din nou si repetandu-mi: IGG,IGM au iesit ambele pozitive care inainte de sarcina Igm-ul era negativ si acum iesindu-mi pozitiv. Va rog sa-mi dati si mie un raspuns despre aceasta caz, este ok sa continui sau nu. Astept un raspuns despre acest caz daca ati avut sau daca cineva dintre voi a mai avut. As dori ca daca cineva dintre voi a mai fost in cazul meu sa-mi spuneti cum ar trebui sa procedez si daca alegerea mea de a merge la domul doctor Tutunaru este ok.

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Alex pe 13 Iulie 2011

Acum vreo 2-3 luni am ajuns si noi la doctorul Tutunaru auzind de la diversi despre el cum ca ar fi bun pe infertilitate.


Prima sedinta a costat 100 de ron consultatia si 200 de ron taxa pentru monitorizare.


Consultatia a tinut cred ca maxim 3-5 minute in care nu a vrut sa se uite pe nicio hartie, analiza, dosar de la alte clinici pe la care am mai fost. A zis ca pe el nu-l intereseaza, el face 3 luni monitorizare si daca nu se intampla minunea trecem la laparoscopie. Simplu, scurt si la obiect.


Nu a facut niciun dosar nou, nu a scris nimic pe nimic, singurul schimb a fost de bani, si bineinteles ca n-a existat nicio chitanta, bon sau altceva legal.


Monitorizarea insemna de fapt 3 sedinte a cate 3-4 minute, in care facea o ecografie si ne spunea daca s-a eliberat ovulul sau mai dureaza.


Acum incepe partea dezgustatoare la acest doctor.


Eu ma duc cu sotia mea acolo, intram in camera in care se face ecografia, nu se ridica de pe scaun, nu intoarce nici macar capul din monitor, eu ma asez pe canapea, sotia se duce sa se dezbrace si se pune pe scaun.
Doctorul Tutunaru ce face? Sta si discuta pe messenger.

Eu mai mare nesimtire n-am vazut. Sotia mea sta dezbracata pe scaunul ala iar el sta pe messenger la discutii - de cateva ori am zis ca izbucnesc si incep sa urlu acolo de sa ma auda si cei din strada nu doar cei ce asteptau ca vitele la coada pentru acelasi tratament.


Se desparte intr-un final de chat-ul online, se apuca de ecografie, se uita pe ecranul ala si atat.


Moment in care trebuie sa incep sa intreb ori eu, ori sotia "se vede ceva? Endometrul cat e? Foliculi sunt?" Moment in care ma pune sa iau un postit de pe masa si sa notez dimensiuni la ce vede el acolo.


Adica eu, sotul, sunt in momentul ala si asistenta lui. Iar post-it-ul ala este singura fituica de hartie care atesta faptul ca noi am fost vreodata pe-acolo.


Cand te duci a doua oara la el - habar nu mai are cine esti, ce-ai mai facut pana acum, ce ti-a mai facut pana acum, nimic. N-are niciun fel de evidenta la nimic.


Dupa 2 luni de zile, nu ne-a spus nimic util. Nu ne-a spus de ce nu ramanem, nu ne-a spus ce tratamente sa facem, ce analize sa mai facem, nimic.

Orice intrebare ii pui te ia peste picior, face tot felul de ironii la orice intrebare ai, te repezeste de ti-e frica si sa mai intrebi ceva...


Singurul motiv pentru care domnul doctor Tutunaru este asa vestit la capitolul infertilitate este pentru ca se pricepe la promovarea online. Are site, sta pe forumuri, chatuieste online totul ca sa-si faca clientela. Cand ai ajuns acolo...Dumnezeu cu mila!


Singurul raspuns pe care-l are la orice intrebare este "Facem laparoscopie"


Vreti sa vedeti ce inseamna sa fi tratat ca un caine maidanez venit la castrare? Apelati cu incredere la domnul doctor Tutunaru!

Clinica Dr Dan Tutunaru
De Mariana pe 08 Iulie 2011

Buna, eu am avut 5 luni si 2 sapt si in urma amniocentezei am pierdut lichidul amniotic si a trebuit sa fac mica cezariana. Imi pare tare rau pt tine pt ca stiu prin ce am trecut eu. Psihic am fost la pamant si azi dupa 1 an nu reusesc sa ma impac cu ideea ca nu s-a putut face nimic. Toate cele bune.

Contact Clinica Dr Dan Tutunaru

Adresa

Av. Stefan Sanatescu, 5, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.infertilitate.ro
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.