• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Fiv szeged
De Nicole pe 27 August 2016

Buna seara. Am si eu nevoie de o părere daca ma poate ajuta cineva. Am fost in August la Dr Zadori si mi-a recomandat o histerosalpingografie înainte sa decidem fiv sau inseminare. A zic ca daca rezultatul e prost, adică trompele nu sunt bune singura soluție e fiv, e ceva logic. I-am trimis pe mail rezultatul HSG si i-am scris ca vreau sa încep sa iau anticoncepționalele si femibion chiar de la ciclul asta care ar trebui sa fie 2-4.09. Daca el e in concediu pana in 06.09 cred ca am șanse slabe sa imi răspundă. Oare are sens sa iau, am șanse sa obțin programarea pt consultul din ziua 10-20 cum mi-a zis sau sa astept sa văd ce zice? Voi cum ati procedat de la consultul inițial la programarea consultație din ciclul dinaintea celui in care se face fivul? Mulțumesc

Fiv
De Mari71 pe 27 August 2016

Bună seara.Ma puteți ajuta va rog, cu un sfat?Am programare la dr.ZADORI după 6 sept,dar trebuie sa vina CM pe 2 sept.și nu știu cum sa amân .Am înțeles ca sunt medicamente pt.a amână CM cu câteva zile. Mi-teama ca ratez luna aceasta fiindcă dr. vine după 6 sept.(programarea a fost făcută după CMDIN iunie,dar în iulie și august s-a decalat cu câteva zile)

Pe. Laura
De Christina pe 27 August 2016

Mulțumesc Laura pt. răspuns. AMH e 0,98.Ma interesează experienta reușită la dr.Zadori.

Pentru Cristina
De Laura pe 27 August 2016

Cristina peste 41 nu cunosc,dar de 38 de ani am o cunoscuta care a ramas la Szeged din a doua oară.Cunosc o fata care la 42 de ani a ramas însărcinată cu fiv.Daca ai amh in norma poți lupta cu incredere.

Pentru Ioana1981
De Laura pe 27 August 2016

Ioana femibion este acid folic...întreaba de farmacista doza/zi si atit.Ar fi fost bine sa le cumpărat de acolo.Aspenter nustiu nu mia recomandat asa ceva.

FIV reușit
De Christina pe 27 August 2016

Salutare fetelor!As vrea sa știu, dacă aveți cunoștință de vreo reușită la fiv la dr.Zadori la peste 41 ani ?

Fiv
De Ioana1981 pe 26 August 2016

Buna fetelor! Am cateva nelamuriri. Dl dr Zadori mi-a recomandat femibion 800. Stiti cumva daca este femibion 1? La noi nu se gaseste femibion 800 si nicu nu scrie pe prospect ca ar fi echivalent cu 800..,
La fel si aspenter, nu gasesc de 100 mg, voi ati gasit? Gasesc doar de 75 mg.. Multumesc

Raspuns
De Ramo14 pe 25 August 2016

Dr recomanda min 2 embrioni pt a spori sansele de reusita pana in 40 ani nici nu cred ca pune mai putini decat in cazurile in care nu are de unde. Cand am inceput procedura am fost constienti ca ar putea fi si o sarcina multipla si va spun ca fete din tura mea cu 2 embrioni de calitate ft buna din pacate au rezultat negativ.

FIV
De Ramona1979 pe 25 August 2016

Multumim pt informatii Ramo14. Sarcina usoara!

Pt Ramo
De Alexandra pe 25 August 2016

Multumim pt informatii Ramo14.Ati avut 2 embrioni de calitate f buna.... Decizia de a transfera ambii embrioni a fost a voastra? Acesta a fost sfatul doctorului? Multumesc

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.