• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

fiv
De Mia pe 04 August 2016

Bună seara fetelor ,am fost și eu la szeged la dr.zadori ,și mia dat gynex sirop cu precizarea ca cm.o sa vina la 28 de zile, eu având cm.la 25,după o luna de tratament ,a revenit tot la 25,eu as avea o mare rugăminte la voi dacă este cineva care a primit gynex și a funcționat va mulțumesc mult.

fiv
De Lili81 pe 04 August 2016

Si eu am primit acelasi protocol ca tine Ioana, acum in august va trebui sa merg la a doua consultatie dupa ce iau pilule contraceptive, apoi in Sept va incepe tratamentul de fertilizare. Anticonceptionalele inainte de fiv cresc sansele de reusita.

Fiv
De Ioana1981 pe 04 August 2016

Eu la sfarsitul lui septembrie voi merge. Pe voi v-a mai chemat la o consultatie inainte de procedura? De ex mie mi-a spus sa incep anticonceptionalele din ziua 2 cm si intre
ziua 10-18 sa merg la consultatie si sa-mi faca eco sa vada cum se prezinta situatia... Apoi urmatoarea menstra incep stimularea.asa procedeaza cu toate fetele? Eu citisem ca e de sjuns doar o consultatie inainte de procedura...

Fiv
De Alexandra pe 04 August 2016

Si eu voi merge la sfarsitul lui august pt o noua consultatie in perioada in care dc Zadori este in concediu si totusi vine la clinica. Deci da...este un om dedicat profesiei lui! Multa bafta fetele!!! Poate ne intalnim pe acolo...eu in septembrie merg la procedura.

fiv Kaali
De Lili81 pe 04 August 2016

Felicitari Alexandra pentru mesajul de incurjare! daca pornim cu optimism sigur va fi bine. Eu am fost la prima consultatie intr-una din zilele libere ale domnului Zadori, a venit pentru 2 ore intr-o dimineata, in concediu fiind, dupa ce am insistat ca vreau sa ma programeze repede. Cu siguranta nu mai face lucrurile astea pentru bani, este o provocare si pentru medici fiecare caz in parte, dar sunt totusi oameni, e normal sa mai aiba si zile in care nu zambesc. :) Multa bafta tuturor!

Fiv
De Alexandra pe 04 August 2016

Lili81 si Ioana1981 sunt perfect de acord cu voi. Haideti sa fim optimiste si sa nu ne incarcam negativ cu esecurile altora. Respectam parerea fiecaruia si ne mentinem parerea noastra :)

Fiv
De Ioana1981 pe 04 August 2016

Daca nu vedeam personal reactia lor de bucurie poate nu as fi crezut. Dar chiar s-a intamplat in fata mea. Si inca ceva, eram langa o traducatoare cand a sunat-o o pacienta sa ii spuna ca este gravida. Eu plec optimista de la clinica si ma voi intoarce la fel.
Pe mine m-a mai chemat la un consult dr Zadori inainte de inceperea programului FIV. Mi-a dat recomandarile si in ziua 10-18 de anticonceptionale sa mai vin pt o ecografie si sa mai vada un rezultat pt o analiza... Eu am platit cu cardul doar consultatia si nu am mai platit nimic altceva.

Fiv
De Lara pe 04 August 2016

Lili eu nu am dat bani la nimeni,Inafara de ceea ce trebuie sa achit oficial....dar stiu cazuri foarte multe.Am scris toata povestea mea aici pe forum de ce am mers de 4 ori.Si pina anul asta nu am avut părerea aceasta.Eu personal nu mai vad in dr ceea ce era mai inainte.Este doar părerea mea.Plecati fetelor cu incredere inDumnezeu nu in dr,ca daca ii de la Dumnezeu sa se întîmple se intimpla oricum.Stiu fete care au rămas si din prima data,sunt care au renunțat dupa 2-3 ori.

fiv
De Lili81 pe 04 August 2016

Draga, Lara!
De ce ai fost de 4 ori daca nu ti-a placut ce se intampla acolo? Medicul meu ginecolog, care este tot din Szeged mi-a recomandat sa merg la Kaali dar sa ii promit ca voi ignora tot ce aud in jurul meu, fiindca fiecare acolo merge sa isi rezolve propria problema nu sa asculte esecurile sau parerile altor pacienti. La cat de muta lume merge acolo este normal sa para totul ca merge pe banda, altfel nu ar putea sa intampine toate solicitarile. Mai mult, a cerut vreun doctor taxa suplimentara fata de costurile care se platesc pe factura? Sau noi mergem din Romania gata invatati cu plicul pentru medic .

Fiv
De Lara pe 04 August 2016

Fetelor nimeni nu v-o zis sa nul alegeți pe dr.Zadori sau clinica,fiecare își da părerea.Cum a zis una din traducătoare fetele care vin aici nu inteleg,dar nu si nu vad.Parerea mea oricum nu mio schimb...totul merge ca pe banda si sa da eurasi la dr si asistente daca vrei sa se comporte bine.Ioana 1981 asistente plingeau de bucurie împreuna cu paciente????oauuuuuu cita schimbare...nu cred.....am fost de 4 ori nu odată.Pentru mine clinica sa schimbat de la cer la pămînt.Succes fetele care încep.

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.