I-ai promis copilului un iPhone 15 Pro Max de la YZZY daca termina anul acesta cu brio? Afla aici mai multe

/ / Modificat: 2024-09-09
I-ai promis copilului un iPhone 15 Pro Max de la YZZY daca termina anul acesta cu brio? Afla aici mai multe

Orice parinte stie ca un capriciu nu vine fara note bune. Asadar, daca puiul tau ti-a cerut un iPhone 15 Pro Max, vino la YZZY si ia-l. Aici il gasesti la pret avantajos. Vrei sa stii mai multe?

 

Scoala incepe imediat (sau a inceput deja, in functie de cand citesti acest articol), ceea ce inseamna promisiuni si diverse cerinte din partea copilului, una dintre ele fiind exprimata astfel: “promit ca invat!” Ei bine, daca se tine de promisiune, merita sa-i iei un iPhone 15 Pro Max, ca sa intre in rand cu colegii, care, dupa spusele copilului, au toti flagship-uri Apple. Totusi, la urma urmei, acest model nu este tocmai unul potrivit pentru copil datorita dimensiunii, iar de aceea, este important sa depuna efort pentru el.

 

Avantajele telefoanelor din seria iPhone 15

Sunt performante, acest lucru e clar. Totusi, cu ce ar beneficia un copil daca ar avea acest model? Pe scurt, camera. Retelele de socializare functioneaza la fel de bine pe orice smartphone, dar camera acestui telefon este una performanta. Asadar, o poate folosi in urmatoarele situatii:

 

  • Sa faca poze/filmari in diverse contexte

Vrea sa-ti arate pizza pe care o mananca cu colegii? Sa-ti trimita vederi din excursie? O poate face. Are nevoie sa-si inregistreze profesorii din diferite motive? Cu camera telefonului iPhone 15 Pro Max, va surprinde toate detaliile.

 

  • Sa inregistreze lectii

Sufera de un deficit de atentie? Inregistrarea lectiei poate fi utila. Astfel tu, ca parinte, o vei putea urmari, ca sa intelegi si sa ii explici din nou acasa, atunci cand isi face temele.

 

  • Sa trimita poze profesorilor

In cazul in care copilul este nevoit sa studieze de acasa, poate trimite profesorilor de desen poze cu picturile sale, pentru a fi notate. De asemenea, poate trimite si temele scrise de mana prin WhatsApp. Astfel, profesorii nu vor mai trebui sa descifreze scrisul de mana din imagini neclare. Telefonul are o camera excelenta, care va surprinde paginile chiar si in lumina slaba.

 

In concluzia acestui subiect, am zis destule privind folosul ei in scop educativ. Despre iPhone 15 Pro aici mai exista multe informatii, dar consideram ca acest aspect a fost acoperit destul, tinand cont ca te-ar interesa acest model pentru copil. Daca e pentru tine, ca parinte, e la alegerea ta cum folosesti camera, nu? Asadar, sa trecem mai departe: de unde poti cumpara un iPhone 15 Pro Max la pret avantajos, mai ales ca acest model este destul de costisitor? De la YZZY!

 

De ce sa alegi YZZY?

Dat fiind faptul ca e vorba de un telefon pentru un copil, implicit vorbim despre neglijenta copilareasca ale scolarilor. Nu cunosc cu adevarat valoarea obiectelor, asa ca il pot pierde mai usor sau il pot sparge din greseala. Asadar, asa cum nu i-ai lua unui sofer incepator o masina sport nou-nouta, nici unui copil nu i-ai oferi un telefon ultraperformant, scos direct din fabrica. Pe sleau: cauti un telefon secondhand, care sa fie la un pret mai mic fata de unul nou, dar care sa fie si calitativ. Asadar, de aici poate porni o comanda la YZZY! Aici gasesti modele diverse, potrivite pentru exigentele tale ca parinte atat fata de copil, cat si de telefon.

 


Contact:

contact @ yzzy.ro

 

Sursa foto: yzzy.ro

 

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Telefon mobil copii Rasplata note bune Note copii Scoala

Articole recomandate

Citeste si despre