5 moduri de a combina hainele sport pentru copii pentru un aspect stylish si confortabil

/ / Modificat: 2023-07-06
5 moduri de a combina hainele sport pentru copii pentru un aspect stylish si confortabil

Sportul este legat de sanatate, dar este si despre un stil de viata popular. Copiii si adolescentii care doresc sa se imbrace in stil streetwear stiu si ei acest lucru De aceea, in continuare, vei gasi cateva sugestii despre cum sa combini hainele sport pentru copiii mai mici si mai mari.

2 tinute sport ideale pentru fete

Exista doua tipuri de pantaloni in stil sport pe care o fata de orice varsta ii poarta intotdeauna cu placere: leggings si pantaloni de trening. in cazul in care o fetita nu se simte bine in haine stramte, chiar daca acestea sunt flexibile si au un grad ridicat de respirabilitate, acestea au o alternativa potrivita.

Cele doua modele de pantaloni din categoria de haine copii vor fi la fel de bune pentru antrenament si pentru o zi obisnuita la scoala. Un tricou traditional se va potrivi cu orice tip de leggings.. Garderoba sport a fiicei tale trebuie sa aiba si un hanorac crop top. Este mai scurt decat un hanorac obisnuit, dar la fel de confortabil si se potriveste perfect tendintelor de tineret.

Tinute la moda pentru micii sportivi – 2 stiluri

Pentru un baiat activ, un trening va fi cea mai buna alegere. in stilizarile moderne, dar stylish si confortabile, vei gasi seturi asortate – un hanorac si pantaloni de trening . Propunerea principala este un set cu pantaloni slim fit.  Alaturi de acesta, se va potrivi cel mai bine un tricou cu maneca scurta.

Daca baiatului tau nu ii plac combinatiile uniforme de culori, alege un hanorac intr-o cu totul alta culoare. Stilul va fi mai original, iar daca alegi un model decorat cu un imprimeu neon, copilul va fi vizibil pe sosea, de exemplu, in timp ce merge pe bicicleta.

Incaltaminte sport pentru copii – modul perfect de a completa tinuta

Atunci cand alegi pantofi pentru un copil, acorda atentie in primul rand confortului. incaltamintea sport trebuie sa se potriveasca perfect piciorului, motiv pentru care este atat de important sa alegi marimea potrivita. Daca copilul tau nu poate incerca pantofii, tine cont de dimensiunea furnizata in descrierea produsului. 

Copiii mai mari isi pot lega cu usurinta pantofii, dar pentru copiii mai mici poate fi o provocare. De aceea, propunerile includ incaltaminte sport cu inchidere Velcro, care au benzi elastice in locul siretului clasic. Pantofii sport cu imprimeuri sau desene ori cele in culori interesante vor completa tinuta copilului tau!

Tinuta selectata corect nu numai ca va creste increderea in sine, dar subliniaza si individualitatea si caracterul copilului. Hainele sport confortabile ii vor permite copilului tau sa se bucure de activitate fizica si poate sa faca din aceasta forma sa preferata de petrecere a timpului liber.

Taguri Accesorii vestimentare copii Haine copii Accesorii copii

Articole recomandate

Citeste si despre