Cum sa fii sigur ca alegi indulcitori naturali de calitate, de la magazinul online Biocorner.ro

/ / Modificat: 2024-09-05
Cum sa fii sigur ca alegi indulcitori naturali de calitate, de la magazinul online Biocorner.ro

Se vorbeste des despre alimentatie sanatoasa si ce anume presupune aceasta. Nu e suficient reducerea portiilor de mancare sau un regim drastic. Nici pomeneala de asa ceva. Un punct foarte important se refera la locul de unde ne procuram alimentele, din ce surse mai exact. O locatie specializata este aceea in care se gasesc fructe, legume proaspete, dar si produse bio, indicate pentru anumite categorii de persoane.

 

Un asemenea loc este si magazinul online Biocorner.ro. Detaliem in randurile ce urmeaza ofertele sale.

 

Ce sunt indulcitorii naturali si la ce folosesc?

Consumul de dulce este esential, insa conditia este sa nu devina o dependenta. Oricand intre mese sau la sfarsitul lor, un desert dulce ofera energie si ridica glicemia. Doar ca e bine sa se fac diferenta intre indulcitorii care se pun in aceste deserturi. Cu cat sunt mai naturali, cu atat mai bine pentru sanatate si o stare de bine care dureaza.

 

Astfel, a alege indulcitori naturali este una dintre cele mai bune optiuni si pe termen scurt, dar si pe termen lung. Acestia sunt, de fapt, o alternativa sanatoasa la zaharul folosit in mod frecvent. Ei au o paleta vasta de intrebuintare, se pot folosi la cafea, ceai, compoturi, deserturi etc.

 

O alta solutie optima pentru a scoate zaharul din alimentatie este si optiunea de a folosi dulciuri bio pentru copii.

 

Ce indulcitori naturali si dulciuri bio sunt recomandate

O metoda sanatoasa de a indulci preparatele este achizitia indulcitorilor naturali. Un stil de viata sanatos este acela care include si indulcitori naturali, dar si dulciuri bio, mai ales in meniul copiilor.

 

Pofta de dulce poate fi usor satisfacuta, folosind indulcitorii naturali de la BioCorner, la deserturile pregatite in casa. Astfel, in componenta acestora se pot incorpora zaharul brun, siropul de zmeura, siropul de artar sau zaharul din trestie de zahar. Nu doar acestea, in locatiile fizice, dar si in magazinul online BioCorner se mai pot comanda de asemenea indulcitor lichid din stevie, sirop bio de agave, de curmale, sirop de lime, sirop de rodie sau zahar din flori de cocos.

 

In ceea ce priveste dulciurile bio, acestea pot fi sub forma de ciocolata, de biscuiti din ovaz, napolitane cu crema de caju, cereale extrudate de grau pentru micul dejun, dar și bomboane din crema de cocos.

 

Alte categorii de produse disponibile la BioCorner

Este usor de facut cumparaturi intr-un magazin online, deoarece aici produsele sunt grupate pe categorii. Astfel, de la BioCorner se pot pune in cos mai multe categorii de produse bio, asa cum ar fi produse de bacanie si de panificatie, dar si alimente de dieta bio. De la cafea, condimente, miere pana la paste, paine si desert, iata ofertele sanatoase disponibile pe acest site.

 

Unele produse sunt fara sare, zahar, gluten sau ou, fiind astfel potrivite pentru persoanele care tin regim sau au intolerante alimentare. Se ofera discounturi si oferte speciale pentru posesorii de card de fidelitate.

 

Produsele se pot vizualiza si comanda pe pagina oficiala Biocorner.ro.

 

Sursa foto: freepik.com

 

Contact: comenzi@biocorner.ro

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Indulcitorii alimentari Alimentatia copilului

Articole recomandate

Citeste si despre