Birou copii – pe care sa il alegem?

/ / Modificat: 2024-06-20
Birou copii – pe care sa il alegem?

Unul dintre cele mai importante elemente din camera copilului este cu siguranta biroul, care asigura o oaza de creativitate si dezvoltare pentru tinerele minti. Insa ce sa alegem, pentru a ne fi util multa vreme? Ramai alaturi de noi – vom aborda cateva din cele mai populare birouri de copii.

Alegerea unui birou modern pentru camera copilului este o provocare mare. In primul rand si cel mai important – trebuie sa ii placa fetitei sau baiatului. Insa nu ar trebui sa uitam nici de alte aspecte importante, precum designul ergonomic si posibilitatile organizatorice.

Birou alb – alegere universala pentru multi ani

Biroul alb este o optiune excelenta, care se integreaza aproape in orice stil de amenajare. Il recomandam atat pentru fete, cat si pentru baieti. Acest tip nu trebuie sa fie deloc plictisitor. Prin aspectul si culorile sale, va mari optic incaperea si ii va conferi prospetime si luminozitate. Printre modelele moderne vei gasi numeroase optiuni cu elemente decorative. Cele mai frecvent alese in ultima perioada sunt cele cu fronturi frezate si detalii aurii. Vor conferi incaperii caracter si o nota de prestigiu.

Birou alb copii 

Birourile albe sunt disponibile in diferite combinatii. De aceea, daca ai ales deja culoarea – a sosit vremea pentru tip. Ce tip sa alegem?

  • Birou pe colt - cel mai mare avantaj al acestuia este utilizarea efectiva a spatiului din spatiu. Datorita acestui lucru, copilul tau va castiga un loc suplimentar pentru joaca si exercitii. Chiar si o camera mica se poate dovedi mult mai versatila. Aceasta solutie ofera si un blat mai mare. Fara probleme vei putea aseza aici un computer si o imprimanta si vei asigura si suficient spatiu de studiu.
  • Biroul reglabil va fi la inaltimea asteptarilor! Il poti adapta la inaltimea actuala a copilului. Abia incepe studiul la scoala sau poate se pregateste pentru examenele de final? Acest birou reglabil pe inaltime il va insoti in fiecare etapa de dobandire de noi cunostinte indiferent de cat de mult va creste. Cu aceasta solutie, copilul tau va putea mereu sa ia o pozitie confortabila, iar tu nu iti vei face griji despre coloana vertebrala.
  • Biroul cu biblioteca va asigura un spatiu suplimentar necesar pentru studiu confortabil si demonstrarea creativitatii. Te va ajuta si la organizarea spatiului, oferind un loc suplimentar pentru pastrarea cartilor, a manualelor si a accesoriilor. Cu aceasta optiune vei crea un spatiu functional si stilat.

Fiecare din modelele mentionate este disponibil si in culori variante, de la albul deja mentionat, pana la tonuri maronii si la negru. Cu siguranta il vei gasi pe cel ideal!

Birou gaming pentru amatorii de jocuri

Intrarea in universul tinerilor jucatori va deschide usa catre o calatorie virtuala captivanta, in care jucatorii pasionati isi pot implini visele si pot deveni eroi in simularile lor preferate. Biroul de gaming imbina stilul, functionalitatea si confortul.

Birourile de gaming incanta prin design, care te intampina prin contrastele culorilor. De obicei sunt dotate cu elemente inovatoare si lumini LED suplimentare, care asigura o atmosfera captivanta in timpul unui turneu sau al unui joc. Au fost create cu gandul sa stimuleze imaginatia si sa te conduca intr-o lume plina de entuziasm si energie. Gama larga disponibila pe piata iti va permite sa creezi un unghi deosebit pentru un tanar jucator.

Acest tip serveste doar pentru jocuri? Bineinteles ca nu. Modelul se prezinta excelent si ca spatiu de studiu. Spatiul separat pentru tastatura, mouse, monitor, boxe si controllere asigura un confort excelent si o buna organizare. Daca vei alege un birou cu sertare si polite vei asigura ordinea si accesul rapid si usor la accesoriile necesare. Astfel, copilul tau se va concentra pe joc sau pe a-si face temele fara sa fie distras.

 

Unde cumpar un birou ieftin?

Alegerea biroului potrivit pentru copil este o decizie care merge mult mai departe decat mobila in sine. Este vorba sa creezi un spatiu plin de inspiratie, functional si ergonomic, care sa sustina studiul si distractia. Vei gasi variantele mentionate mai sus in magazinul online MIRJAN24. Preferi un birou modern, care sa confere eleganta interiorului sau poate un birou cu sertare, care sa te ajute sa pastrezi ordinea? Cu siguranta vei gasi modelul ideal pentru tine si la pret mic. In plus, prin magazinul de mobila primesti livrare gratuita in max. 5 zile lucratoare! Ai incredere, merita sa prinzi oferta!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Birou copii Scoala copii Camera copilului

Articole recomandate

Citeste si despre