• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
4 opinii
Localitate:
Sectorul 1
Cursuri:
gimnastica
; aerobic; fitness; masaj; exercitii kegel; exercitii pilates; lamaze; pentru nastere; intampinare bebelus; primul ajutor; prenatale

ProMAMA - Centru Pre si Postnatal & Institut si Clinica de Alaptare

Bine ai venit in lumea magica a maternitatii!

La Centrul ProMAMA gasesti specialisti certificati national si international in diferite teme legate de maternitate (educatori prenatali Lamaze, kinetoterapeuti, consultanti in alaptare, psihologi, aromoterapeuti), care te ghideaza prin aceasta calatorie frumoasa, dar uneori...

Bine ai venit in lumea magica a maternitatii!

La Centrul ProMAMA gasesti specialisti certificati national si international in diferite teme legate de maternitate (educatori prenatali Lamaze, kinetoterapeuti, consultanti in alaptare, psihologi, aromoterapeuti), care te ghideaza prin aceasta calatorie frumoasa, dar uneori complicata.

Te asteptam la noi pentru a-ti oferi informatii corecte cu privire la nastere, alaptare, diversificare sau terapii naturale pentru tine si bebe. Totodata, te invitam la ProMAMA, fie ca esti gravida sau mamica, pentru ca tu si bebe sa va mentineti sanatatea si tonusul prin miscare si masaj.

Centrul ProMAMA s-a nascut din nevoia unui medic pediatru si a unei proaspete mamici de a crea / gasi o colectie de informatii corecte si servicii de calitate in legatura cu miracolul maternitatii.

Inca din 2009, Centrul ProMAMA a ajutat peste 6.000 de mamici sa aleaga in mod informat si constient, sa fie vesele si tonice si sa isi ajute bebelusii sa fie sanatosi si adaptati la aceasta lume noua in care ii primim cu dragoste nemarginita.

Mai mult, este un grup vesel si prietenos, in jurul caruia s-a format o frumoasa comunitate de mamici!

Cursuri Educatie Prenatala si Postnatala (Lamaze, Alaptare, Puericultura, Prim-Ajutor, Diversificarea si Autodiversificarea Alimentatiei, Aromaterapie, Curs-Atelier Masajul Bebelusului, Refresh pentru Bunici);
Consultanta Alaptare cu specialisti IBCLC;
Consiliere Psihologica;
Gimnastica / Kinetoterapie si Masaj Gravide si Mamici;
Gimnastica si Masaj Bebelusi, AquaGym Bebelusi;
Kinetoterapie Bebelusi si Copii;
Alte Terapii (Masaj Terapeutic, Terapie Cranio-Sacrala, Terapie Bowen, Acces Bars, Aromaterapie).

in fuctie de programari;

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0745.26.40.28 / 0726.71.51.52 sau puteti trimite un e-mail la contact@promama.ro

per sedinta sau abonament

gravide;
proaspete mamici;
mame cu dificultati de alaptare;
bebelusi;

grupuri formate de maxim 6 persoane, pentru gimnastica;
grupuri formate din maxim 6 persoane / cupluri, pentru cursuri;

la telefon 0726.71.51.52 / 0745.26.10.28;
prin e-mail la contact@promama.ro;

educatori prenatali Lamaze
kinetoterapeuti
consultanti in alaptare
psihologi
aromoterapeuti

spatiu special amenajat pentru gimnastica;
spatiu special amenajat pentru masaj;
spatiu special amenajat pentru cursuri;
materiale specifice fiecarei activitati in parte;

deplasare la domiciliu pentru consiliere in alaptare;

Opinii utilizatori

Cursuri alaptare super
De Laura pe 16 Ianuarie 2010

Daca nu as fi fost la cursurile de alaptare de la Promama, copilul meu ar fi fost demult pe lapte praf.

Mi-a placut
De Craita pe 16 Ianuarie 2010

Mi-a placut foarte mult la gimnastica pentru gravide. Am facut tot felul de exercitii care mi-au folosit atat cat am fost insarcinata, cat si in perioada travaliului, dar si acum, dupa ca am nascut. Si cursurile au fost super: am invatat sa-mi cunosc corpul, sa stiu la ce ca ma astept in travaliu, cum sa-mi depasesc durerea, cum sa alaptez.

Te ajuta enorm
De Diana pe 13 Noiembrie 2009

Cand m-am inscris la gimnastica si cursuri pentru gravide nu eram foarte sigura ce presupune si nu stiam exact la ce sa ma astept. Am fost la o sedinta gratis, mi-a placut foarte mult si am mers mai departe. S-a dovedit a fi ceva fara de care nu stiu cum as fi facut fata nasterii si nu stiu cum m-as fi descurcat cu alaptarea. Merita! Chiar merita!

E super
De Alina pe 12 Noiembrie 2009

Recomand tuturor gravidelor.

Contact ProMAMA - Centru Pre si Postnatal & Institut si Clinica de Alaptare

Adresa

Str. Elena Caragiani, 20A, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Cartier Aviatiei, metrou Aurel-Vlaicu
Site www.promama.ro
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.