Pentru 4 persoane
Timp de preparare
10 – 20 min
Ingrediente
150g Miez de Lapte (2x75g)
300 g de somon fara piele si oase
ulei de masline extravirgin
frunze proaspete de busuioc
sare si piper
Pentru sosul de pesto
2 catei de usturoi
1 lingura de seminte sau nuci de pin
7 frunze de busuioc proaspat
2 linguri ulei de masline
sare si piper
Preparare
Sosul pesto il facem asa: amestecam usturoiul zdrobit cu semintele si cu frunzele de busuioc, cu sarea si piperul si adaugam uleiul de masline. Amestecam pana cand devine omogen.
Somonul si branzica Miez de Lapte le taiem in bucatele medii. Dupa ce am condimentat somonul incepem sa construim frigaruile. Introducem alternativ cele doua componente cu frunzele de busuioc, dupa care le frigem pe toate partile.
Savuram frigaruile cu somon si branza cu sosul pesto pregatit si salata.