Anca Al Kebsi, povestea de succes a fondatoarei Bright Goals

/ / Modificat: 2024-06-14
Anca Al Kebsi, povestea de succes a fondatoarei Bright Goals

 

Anca Al Kebsi, Senior Trainer & Business Coach, si fondatoarea Bright Goals, este o forta motrice in lumea dezvoltarii personale si profesionale. Cu peste 15 ani de experienta in training si vanzari, Anca si-a descoperit adevarata pasiune in coaching, care i-a oferit atat un nou scop in viata, cat si curajul de a face schimbari majore. Bright Goals este dovada clara a acestei transformari.

 

Pasiunea pentru dezvoltare personala

 

Anca Al Kebsi a inceput sa studieze dezvoltarea personala la varsta de 20 de ani, atunci cand a intrat in lumea vanzarilor. Importanta echipei si a motivatiei colective au fost lectii esentiale pe care le-a invatat de-a lungul carierei sale. "Cred ca fiecare om poate avea puterea si vointa sa reuseasca ce isi doreste daca primeste sustinerea potrivita la momentul potrivit," afirma Anca, subliniind rolul esential al sprijinului in succesul personal.

 

De la angajat la antreprenor

 

Trecerea de la o cariera stabila la antreprenoriat nu a fost lipsita de provocari pentru Anca. "Am gasit motivatia facand pasul, pur si simplu," spune ea. In plina pandemie, in 2020, Anca a simtit ca este momentul potrivit sa creeze un spatiu pentru dezvoltare personala, punand bazele Bright Goals. "Astazi am un business pentru ca am fost la un curs de coaching. Azi am o alta viata datorita coaching-ului."

 

Bright Goals, o afacere cu suflet

 

Numele Bright Goals are o semnificatie profunda pentru Anca, fiind un omagiu adus tatalui sau, B.G., pe care l-a pierdut in adolescenta. "Am vrut sa ajut si sa fac mai mult pentru oamenii care au nevoie de suport," explica ea. Bright Goals a devenit astfel un mediu de dezvoltare pentru toti cei care cauta sprijin si indrumare.

 

Planuri pentru viitor

 

Privind spre viitor, Anca isi propune sa extinda portofoliul de cursuri si sa aduca mai multi specialisti in echipa Bright Goals. Scopul este ca Bright Goals sa devina un mediu al dezvoltarii, unde oricine sa gaseasca informatiile, expertii si sustinerea necesara pentru a face urmatorul pas in evolutia personala si profesionala.

 

Anca Al Kebsi este exemplul viu al puterii vointei si al impactului pozitiv pe care il poate avea sustinerea potrivita. Prin Bright Goals, ea continua sa inspire si sa motiveze oameni sa isi atinga potentialul maxim, demonstrand ca, indiferent de provocarile intalnite, succesul este intotdeauna posibil cu atitudinea corecta si sustinerea adecvata.

 

Afla mai multe detalii despre povestea Bright Goals din articolul de pe Afaceri si Leadership Feminin.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Femei de cariera

Articole recomandate

Citeste si despre