Turcia gazduieste doua dintre cele mai semnificative targuri de nunti din lume

/ / Modificat: 2024-06-13
Turcia gazduieste doua dintre cele mai semnificative targuri de nunti din lume

 

Tara este trecuta pe lista tarilor cu cele mai importante targuri de nunti din lume, cu RSVP si EWPC, doua dintre cele mai semnificative evenimente de acest gen si care au loc unul dupa altul la İstanbul si Bodrum.
 
RSVP, unul dintre cele mai importante simpozioane de planificare a nuntilor si evenimentelor din industrie, unde se intalnesc profesionistii industriei din intreaga lume. Acesta a fost gazduit la İstanbul intre 2-5 aprilie 2024, unde au participat 200 de firme.

Al doilea eveniment gazduit de Turcia a fost Editia Bodrum a EWPC (Conferinta de Planificare a Nuntilor Exotice) care a ajuns la cea de-a 13-a editie. Aici, aproximativ 400 de planificatori de nunti si evenimente din 70 de tari au participat la eveniment.

Turcia este „Destinatia Favorita” pentru turismul de nunta

Turcia este o alegere principala pentru calatori datorita patrimoniului sau cultural care imbina traditiile de lunga durata ale Estului si modernitatea Vestului, precum si bucataria sa diversa si optiunile nelimitate de cumparaturi.


Tara primeste cupluri din intreaga lume, care doresc sa-si celebreze nunta in locatii celebre precum İstanbul, Bodrum, Antalya, Cappadocia, Göcek, Marmaris, Çesme si Fethiye, care ofera o multitudine de optiuni interesante de la cazare la gastronomie. Aceste destinatii dispun de profesionisti instruiti care planifica fiecare detaliu al organizarii nuntii, impresionand atat cuplurile, cat si invitatii cu o gama diversificata de optiuni in ceea ce priveste locatiile si serviciile de catering.
 
İstanbul, un paradis al nuntilor care combina traditia cu modernitatea

Metropola dinamica a Turciei, İstanbul, este printre cele mai populare optiuni pentru organizarea unui astfel de eveniment. Datorita amplasarii unice a orasului ca punte intre Est si Vest si a companiilor aeriene care ofera zboruri directe din aproape orice parte a lumii, İstanbul este usor accesibil pentru invitatii care locuiesc pe continente diferite. Orasul ofera numeroase optiuni pentru locatiile de nunta. Hotelurile de lux stralucitoare de la İstanbul dispun de spatii interioare si exterioare care pot gazdui intre 200 si 2.000 de invitati la nunta. Remarcandu-se prin detalii arhitecturale izbitoare si infrastructura moderna, aceste hoteluri au sali de bal, centre spa si gradini luxuriante unde cuplurile pot sarbatori pe deplin si sa creeze amintiri care vor dura o viata.

Locatiile exceptionale pentru nunti din İstanbul nu se limiteaza la hotelurile de lux. Fiind fosta capitala a Imperiului Otoman, orasul este impodobit cu palate si conace pe malul apei, multe dintre ele restaurate la aspectul lor original si echipate cu infrastructura moderna. Majoritatea acestor structuri sunt situate de-a lungul malurilor Bosforului si ofera vederi magnifice - un cadru perfect pentru cele mai elegante si luxoase nunti. Sa nu uitam ca İstanbul este un adevarat „oras gastro” care gazduieste zeci de restaurante in ghidul Michelin.

Bodrum, destinatia principala pentru nunti de lux


Bodrum, una dintre cele mai populare destinatii de vacanta de lux de pe coasta Egeeana a Turciei, ofera o atmosfera frumoasa pentru nunti romantice. La fel ca la İstanbul, Bodrum este usor accesibil prin zboruri directe din aproape orice capitala.
 
In ceea ce priveste locatiile de nunta, Bodrum gazduieste lanturi hoteliere de lux de renume mondial si hoteluri romantice cu spatii versatile pentru evenimente interioare si exterioare.

Aceste proprietati dispun de multiple restaurante, saloane si sali de muzica. Intre 150 si 1.000 de invitati pot fi gazduiti in salile de bal ale hotelurilor sau in gradinile lor generoase, zonele de langa piscina si barurile de pe plaja. Colaborand cu experti pentru a planifica si gestiona nuntile de la inceput pana la sfarsit, facilitatile din Bodrum ofera toate serviciile necesare pentru a face ca toate visele unui cuplu sa devina realitate.

Cuplurile care aleg sa se casatoreasca pe una dintre plajele renumite din Bodrum pot opta pentru statiuni de 5 stele din regiune sau locatii de nunta pe plaja cu o atmosfera mai intima si singulara. Bodrum este o alta destinatie turca cu multe restaurante listate in ghidul Michelin.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente Comunicate de presa

Articole recomandate

Citeste si despre