• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Al Jashi Isam
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Al Jashi Isam

Dr. Al Jashi Isam medic primar obstetrica - ginecologie, competente echografie obstetricala si ginecologica in cadrul Spitalului Clinic Caritas.

Dr. Al Jashi Isam medic primar obstetrica - ginecologie, competente echografie obstetricala si ginecologica in cadrul Spitalului Clinic Caritas.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Clinic Caritas

Opinii utilizatori

Nu recomand !
De Ana pe 17 Octombrie 2017

Nu recomand sub nici o forma acest doctor si pe sotia acestuia, sunt cu ochii numai dupa bani. Cititi despre Valentina Palanaci si ce ia facut sotia acestui doctor. Am fost la el pentru niste probleme de infertilitate, dosarul meu medical si al sotului fiind facut cu Doamna Doctor Sucu Roxana, cel mai bun medic intalnit de mine pana acum ( si am intalnit cativa ) tin sa avertizez toate fetele ca nu trcomand sub nici o forma acest doctor. Mi-a facut o transvaginala care a duta 7 secu de maxim, nu s-a uitat nici macar la ovare, nu mi-a dat poza si foair cu concluzia dupa aceasta ecografie cum ar fi fost normal, insa mi-a cerut 150 fr lri pt eco si a avut si tupeul nesimtit de a ma intreba daca vreau si chitanta. Ma chema ziua urmatoare sa semnez contract cu el pentru FIV insa cand il intrebam detalii despre procedura spunea ca o sa aflu cand vom semna si contractul. Ultima dansa pentru noi nu era FIV-ul, insa asa considera acest om, numit doctor care isi bate joc de pacienti. Si cu asta am spus tot !

Dl Dr. Al Jashi ,printre cei mai buni
De Oviitoaremamica pe 15 Mai 2014

Nu exista cuvinte care sa descrie profesionalismul si calitatile dl dr. Al Jashi. Un medic cum rar gasesti, am fost la inceputul anului la dansul pentru ca alti medici, sa nu dam nume, imi spuneau ca pot ramane gravida si ca sigur problemele sunt de ordin psihologic.

La indemnul unei prietene am fost la o consultatie la dl dr Al Jashi, am zis sa incerc iar si ghici ce, chiar erau probleme, dl dr. mi-a zis sa fac niste analize si ecografie, analize pe care niciun alt medic nu imi zisese si sa revin la control.

In urma analizelor s-a descoperit ca o infectie, mi-a dat un tratament pe care l-am respectat cu strictele fiind disperata sa raman insarcinata si ghici ce. Acum am 8 saptamani de sarcina.

Dr. Al Jashi Isam
De Oana pe 02 Decembrie 2010

Un super doctor. Recomand tututor!

Dr. Al Jashi Isam
De Super doctor pe 25 Noiembrie 2010

Un adevarat profesionist.

Contact Dr. Al Jashi Isam

Adresa

Traian, 29, Bucuresti, Sectorul 3

Site www.spital-caritas.ro
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.