• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Baican Silvia
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Baican Silvia

Dr. Baican Silvia medic primar obstetrica - ginecologie, Spitalul Municipal Pascani.

Dr. Baican Silvia medic primar obstetrica - ginecologie, Spitalul Municipal Pascani.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Municipal Pascani

Opinii utilizatori

Sarcina dusa la final cu succes!
De Andreea pe 28 Ianuarie 2015

Acum cinci luni am nascut un baietel, sarcina supravegheata de Dna.Dr.Silvia Baican! Toata stima si respectul meu, a avut grija de noi pe toata perioada sarcinii, iar apoi am nascut prin cezariana facuta, evident de dna dr. Nu am avut nici cea mai mica problema nici eu, si nici copilasul meu. O recomand tuturor viitoarelor mamici. Multumesc doamna doctor!

Dr. Baican Silvia
De Danadaniela213 pe 31 Octombrie 2013

La 7 saptamani de sarcina am inceput sa am scurgeri maronii si am fost la dr. Baican Silvia si am primit tratament cu Arefam, No-spa si ma simt bine si acum in saptamana 23de sarcina. V-o recomand cu drag si incredere. Este foarte draguta si iti explica cu rabdare tot ce trebuie. Sanatate multa tuturor.

Cezariana la dr. Baican
De Mimi pe 15 Iunie 2013

Sunt la prima sarcina si as vrea sa merg sa nasc la doamna Baican prin cezariana. Mi-ati putea da cateva detalii?

Indiferenta totala
De ANDRA pe 06 August 2012

Am ajuns la dr. Baican printr-o recomandare crezand ca ma va supraveghea mai bine cu mai mult interes. In saptamana 5 am avut niste scurgeri maronii si am sunat-o disperata si dar pe ia o interesa mai mult de ce am sunat-o pe telefonul personal. Am fost la eco si mi-a dat arefen si mi-a zis ca revin la eco in saptamana 8. Am fost si totul era bine, spunandu-mi sa revin abia in saptamana 18. Nu m-a intrebat daca vreau sa fac dublu test, absolut nimic facusem eu la un laborator particular analize de sange si urina fara ca ea sa zica nimic si au iesit bine. Papanicolau nici nu mai zic. M-am trezit intr-o dimineata, facusem 10 saptamani, cu niste scurgeri maronii din nou Am sunat-o, bineinteles deranjata m-a chemat la eco si mai zis sec â?? nu ii mai aud inimaâ?? gata sarcina oprita din evolutie"si m-a trimis la iasi sa fac chiuretaj. Nici nu s-a uitat bine le eco, avea fatul pliu nucal 3 mm, mi-a zis la Iasi.ca om si ca doctor din partea mea are 0!

Contact Dr. Baican Silvia

Adresa

Gradinitei, 5, Iasi, Pascani

Site wwww.spitalulmunicipal.pascani.ro
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.