• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Bobe Nicoleta
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Bobe Nicoleta

Dr. Bobe Nicoleta medic primar obstetrica - ginecologie, Institutul Pentru Ocrotirea Mamei si Copilului prof. dr. Alfred Rusescu - Spitalul Clinic Gheorghe Polizu.

Dr. Bobe Nicoleta medic primar obstetrica - ginecologie, Institutul Pentru Ocrotirea Mamei si Copilului prof. dr. Alfred Rusescu - Spitalul Clinic Gheorghe Polizu.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Institutul Pentru Ocrotirea Mamei si Copilului prof. dr. Alfred Rusescu - Spitalul Clinic Gheorghe Polizu

Opinii utilizatori

Nu recomand
De Iuliaviorela pe 26 Septembrie 2018

Am fost recent la doamna Dr la un consult de rutina cu bebe de 4 luni,alăptatul exclusiv. In urma consultului, ne a prescris un homeopat pt copiii supraalimentați, un sirop cu zahar,guma de xantan și alte ingrediente dubioase. Dansa a considerat că un copil alaptat exclusiv,născut cu 4250 g, este prea mare la 4 luni (8 kg și 67 cm). Ar trebui să își consolideze cunoștințele și sa mai citească noile studii din domeniu. In plus mi a recomandat diversificarea la 5 luni cu rădăcinoase fierte toate in oala cu presiune apoi supa separata în 7 pahare și pus în fiecare pahar cate o lingura din piureul obținut din legume..

Dr. Bobe Nicoleta
De Iulia pe 04 Iunie 2011

Am mers la dumneai cu fetitele mele gemene de 2 ori si apoi nu am fost, intr-adevar se poarta foarte frumos cu copilasii si are rabdare sa-ti explice ce e de facut, dar cred ca un doctor nenatalog/pediatru ar trebui sa fie un pic mai usor de gasit la telefon, nu sa incerci 3 zile la rand la intervale diferite de timp si de bun simt si sa nu ti se raspunda. Mi s-au chinuit fetitele cu dureri de burtica si constipatie o saptamana si nu am dat de dumneai, iar cand am prins-o in sfarsit la cabinet abia a vrut sa vina la telefon si abia mi-a explicat ce anume trebuie sa fac. Trist si neprofesionist, iar preturile de la cabinetul particular mi se par exagerat de mari, tinand cont de faptul ca se duc copii acolo si nu adulti.

Dr. Bobe Nicoleta
De Ionita daria pe 20 Martie 2011

Domna Dr.Bobe stie ce sa-ti rescrie pt. orice. Am avut probleme cu pielea bebelusei mele pete rosii, i se curata piele cand mi-a zis cu ce sa ii dau in 2 zile i-au trecut. Este extraordinar. Iubeste copilasii, nu face diferenta intre ei, pe toti ii iubeste la fel! De cand merg la dansa cu fata nu a pland niciodata. V-o recomand cu caldura!

Dr. Bobe Nicoleta
De Ionita adriana pe 20 Martie 2011

Despre doamna Dr. Bobe am o parere foarte buna. Merg cu fetita la dansa de cand avea 3 saptamani, sunt multumita de tratamentele homeopate, oricum are remedii pentru tot. Nu mai zic cum sa poarta atat cu fata cat si cu noi mamele, iti explica orice. Este extraordinara. Mergeti cu incredere cu copilasii si o sa va convingeti!

Contact Dr. Bobe Nicoleta

Adresa

Gheorghe Polizu, 38-52, Bucuresti, Sectorul 1

{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.