• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Bortun Florin
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Bortun Florin

Dr. Bortun Florin, medic obstetrica-ginecologie, Resita.

Dr. Bortun Florin, medic obstetrica-ginecologie, Resita.

Obstetrica-ginecologie;

CMI Dr. Bortun Florin, S.C. Medical Prest S.R.L., Resita;

Opinii utilizatori

Foarte bun
De Bakos liliana pe 05 Aprilie 2013

Cred ca domnul dr. Bortun este un foarte bun dr. si asta ne intereseaza pe noi doamnele. Daca dorim o vorba buna sa i-o cerem sotului, nu credeti?

Medic bun
De Pacient pe 13 Ianuarie 2012

Dl. dr. Bortun Florin e foarte amabil si chiar a dat dovada de multa empatie si intelegere fata de paciente. Cand am apelat la dumnealui stiam ca este un bun profesionist, insa am avut o usoara retinere tocmai datorita "povestilor" care circulau vis a vis de atitudinea directa si poate prea ferma uneori sau putin dura in unele cazuri. Dupa prima consultatie la care s-a dovedit a fi extrem de fin, si dupa inteventia chirurgicala realizata de dl dr. Florin Bortun, dupa ce m-a tinut de mana in salon post operator, dupa cuvintele de incurajare din partea dumnealui mi-am dat seama ca e absolut eronat sa judeci un om pe baza comentariilor neavizate ale catorva persoane, cati dintre medicii de azi mai vin la patul bolnavului si gasesc pentru pacienti un strop de compasiune undeva intr-un loc uitat al sufletului lor, compasiune si umanitate pe care sa si-o exprime fie si printr-o strangere de mana calda si incurajatoare. Cu mii de multumiri dlui dr. Florin Bortun e la Spitalul Judetean in Resita.

Dr. Bortun Florin
De Yanca pe 21 Februarie 2011

Probabil ca ati pus cine stie ce intrebari stupide. Eu una apreciez efortul dansului pentru modernizarea cabinetului si perfectionarea continua. Este vizibil acest lucru. Iar asistentele sunt de o amabilitate iesita din comun. Si despre timisoreni sunt parerile impartite. Nu poti merge le ginecolog sa ii plingi pe umeri. Pentru asta mergi la psihoterapeut. Nu-ti convine atitudinea faci o schimbare. Mi se pare o impertinenta sa pui pe forumuri asemenea pareri. Cred ca tine un pic de verticalitate si moralitate.

Dr. Bortun Florin
De Livia pe 31 Ianuarie 2011

Vorbeste cu tine "de sus" de parca esti un nimeni in fata lui.

Contact Dr. Bortun Florin

Adresa

Piata 1 Decembrie 1918, Caras-Severin, Resita

Reper Bl. 36 Ap. 18
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.