• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Botezatu Costache Ioan
5 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Botezatu Costache Ioan

Dr. Botezatu Costache Ioan medic primar obstetrica - ginecologie, Cabinet Ginecologie Doctor Botezatu Costache Galati.

Dr. Botezatu Costache Ioan medic primar obstetrica - ginecologie, Cabinet Ginecologie Doctor Botezatu Costache Galati.

ecografie obstetrica - ginecologie;
colposcopie;
chirurgie endoscopica - histeroscopie

obstetrica - ginecologie

Cabinet Ginecologie Doctor Botezatu Costache

program cabinet:
luni - vineri: 16:00 - 20:00;
sambata: 09:00 - 12:00;

Opinii utilizatori

Dr. Botezatu Costache Ioan
De Maria pe 12 Februarie 2015

Nu il recomand pe Dr. Botezatu. Dupa ce a urmarit sarcina timp de 8 luni, pana cu o saptamana inaintea nasterii, la nastere nu a venit la spital, fiind week-end. Asa incat am nascut cu asistenta sefa.

Dr. Botezatu Costache Ioan
De Mara pe 07 August 2014

Buna! Nici nu stiu cum sa incep acest mesaj pt ca imi este tare greu sa vb despre cazul meu, dar vreau sa povestesc prin ce am trecut eu ca nu cumva aceasta poveste tragica sa i se mai intample unei alte mamici.

Sunt o pacienta de-a doctorului Botezatu monitorizata de acesta de 5 ani. In luna decembrie a anului trecut am aflat ca sunt insarcinata si bineinteles ca primul lucru a fost sa merg la domnul doctor sa imi confirme ca sarcina este ok si ca nu este extrauterina. Mi-a spus ca este totul in regula si ca ne vom vedea la 12 saptamani pt a face dublul test, iar intre timp mi-a dat un set de analize de facut. Analizele au iesit bine, dublul test de asemeni si urma sa ne vedem la 22 de saptamani pt morfologia trimestrului 2 de sarcina.

Intre timp eu am mai fost si la o ecografie in Tulcea, la un alt medic (eu locuiesc in Tulcea) care a tras un semnal de alarma asupra fatului zicandu-mi ca este o problema cu oasele femurului, aceste fiind prea mici pt varsta fatului.

La 3 zile dupa aceea, eu bineinteles ca am fost la domnul doctor Botezatu pt un nou control si pt ai spune despre concluzia doamnei doctor de la Tulcea. Dansul mi-a spus ca nu trebuie sa ne facem griji, ca fatul este mai micut, dar toate lucrurile decurg normal. Bineinteles ca eu l-am crezut pt ca aveam o incredere oarba in dansul. Mi-a spus sa vin la urmatorul control dupa 2 luni jum. ceea ce mi se parea a fi un control prea indepartat si l-am intrebat dc nu este cazul sa vin si mai devreme, dar dansul mi-a spus ca nu este nevoie.

La 8 luni. am mers la control si mi-a spus ca intradevar diferenta dintre membre si cap este mai mare, adica o diferenta cam de 1 luna, dar a vorbit cu doamna pediatru (cu care lucreaza la cabinet) si ca tot nu ar fi o problema, asa ca sa mergem mai departe.

La sfarsitul controlului i-am explicat ca eu vreau sa nasc cu dansul si sa imi spuna cum procedam, sa imi dea un numar de tel personal, sau de la spital ca sa dau de dansul, in schimb acesta s-a eschivat spunandu-mi ca ar trebui sa sun cu 1 sapt inainte de data limita la care ar fi trebuit sa nasc sa intreb dc nu cumva este in concediu plecat sau la vreun congres. Mai vreau sa va spun ca toata sarcina nu am stiut sexul copilului pt ca acesta nu l-a vazut zicandu-mi ca este o sarcina pelviana (copilul vine cu fundul) si ca nu reuseste sa-i vada sexul, iar in situatia aceasta o sa trebuiasca sa fac operatie de cezariana.

Cu toate ca aveam o gramada de semne de intrebare am plecat acasa si imi spunea ca totul o sa fie bine, dar nu a fost asa. Dupa o luna de la control, adica la 36 de spatamani mi s-a rupt apa si a trebuit sa ajung de urgenta la spital, bineinteles ca am ajuns la spitalul din Tulcea, pt ca nu aveam nici un nr de tel a domnului doctor Botezatu ca sa il contactez.

La Tulcea mi s-a facut operatia de cezariana iar medicul a ramas socat cand a vazut copilasul pt ca avea mai multe malformatii, si mi-a spus ca medicul care a monitorizat sarcina ar fi trebuit sa vada lucrul asa inca din primele luni si sa imi faca intrerupere de sarcina.

Bebelusul meu a murit dupa 6 zile trecand prin chinuri groaznice, iar eu si sotul meu trecem printr-o perioada crunta, pe care sper cu ajutorul lui Dumnezeu sa o depasim. Tot ce vreau sa reiasa din toata povestea aceasta este ca toate femeile si viitoarele mamici ce citesc povestea mea sa aiba mare grija sa nu pateasca acelasi lucru ca si mine. Nu il lasati sa va faca rau, si va rog din tot sufletul sa va monitorizati foarte bine sarcina si sa mai cereti sfaturi altor medici. Datorita acestui MEDIC am ramas si fara copil si cu sufletul sfasiat de durere.

Detalii, te rog
De Ina pe 24 Ianuarie 2012

Buna, si eu sunt pacienta domnului doctor Botezatu, iar acum ma chinui cu o vaginita care a recidivat a treia oara si care normal ca nu mi s-a vindecat cu tratamentul administrat de dumnealui. Poti, te rog, sa-mi spui cum ai rezolvat problema si la ce medic ai mers. Mii de multumiri.

Dr. Botezatu Costache Ioan
De ADINA pe 25 Iulie 2011

Dr Botezatu-incompetent! Nu are rabdare sa explice pacientelor. Eu am avut o sarcina extrauterina si a taiat trompa pe care s-a format sarcina iar pe cealalta a legat-o fara acordul meu motivand ca voi avea o noua sarcina extrauterina. Mi-a luat astfel sansa de a face un copil pe cale naturala, singura mea sansa e FIV care costa 5000 euro. Nu reuseste sa trateze o vaginita simpla si da retete fara rezultat sunt deja la a treia reteta la el plus alte trei la diferiti medici si astept rezultatul la al saptelea examen de secretie care consider ca va avea acelasi rezultat ca cele anterioare pentru ca prezint aceleasi simptome desi am urmat tratamentul prescris de Botezatu. Nu il recomand nimanui. Imi poate recomanda cineva un medic din Galati?

Dr. Botezatu Costache Ioan
De Lucia pe 14 Decembrie 2010

E un dr. competent, deschis, un foarte bun profesionist! Sa-i dea Dumnezeu sanatate multa!

Contact Dr. Botezatu Costache Ioan

Adresa

Domneasca, 22, Galati, Galati

Reper Magazin Modern
Site www.doctorbotezatu.ro
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.