• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Corneanu Cecilia
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Corneanu Cecilia

Dr. Corneanu Cecilia medic obstetrica - ginecologie, Cabinet Medical Individual Dr. Corneanu Cecilia.

Dr. Corneanu Cecilia medic obstetrica - ginecologie, Cabinet Medical Individual Dr. Corneanu Cecilia.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Cabinet Medical Individual Dr. Corneanu Cecilia

Opinii utilizatori

Dr. Corneanu Cecilia
De Aneta pe 15 Noiembrie 2014

Vreau sa trag si eu un semnal de alarma referitor la acest medic deoarece ceea ce am citit ca au patit alte doamne m-a facut sa merg la control la un alt medic fara sa-i spu nimic si surpriza: rana pe col pe care mi-o "gasise" nu exista.

Cred ca bunavointa, rabdarea si blandetea pe care o afiseaza sunt un invelis subtire pentru singura specialitate pe care o are, de a gasi rani pe col inchipuite, bune de cauterizat pentru 600 RON.

Asa ca spre binele dvs. Evitati-o!

Dr Corneanu
De Andreea pe 25 Martie 2014

Eu am incredere deplina in d-na doctor Corneanu este un super medic care chiar isi da interesul si o recomand cu placere tuturor femeilor!

22 martie 2012
De Popescu Tudor pe 22 Martie 2012

Observ ca majoritatea comentariilor cu privire la acest doctor au fost sterse. O prietena foarte buna a fost la aceasta doctorita si urma sa faca operatie descoperindu-i un chist si urmand sa-i scoata un ovar. Bineinteles ca prietena mea inainte de a recurge la aceasta metoda a mers in Bucuresti la o clinica de renume si ...ce credeti? Nimic! Zero! Nici vorba! A cumparat pastile de cateva milioane de la o anumita farmacie inainte de a merge la Bucuresti. Doctorii de acolo au ramas stupefiati cum a putut sa faca aceasta mare greseala. Si pentru ca la o alta persoana i-a spus ca are cancer si la fel, mergand la Cluj unde nici vorba de asa ceva si pentru ca mai exista alte persoane care au patit-o nu ramane decat sa ne adresam la Colegiul Medicilor. Bine, probabil nu o sa asteptam raspunsul....credeti ca astfel de persoane merita sa fie trase la raspundere de Colegiul Medicilor? Ar fi o pedeapsa prea mica...

Dr. Corneanu Cecilia
De Mihaela pe 22 Ianuarie 2011

Doamnele de mai sus au foarte mare dreptate! Am patit-o si eu! Mi-a descoperit o rana pe col si s-a oferit sa-mi faca ea cauterizare asigurandu-ma ca o sa fie bine si a facut pe dracu! Mi-a mancat aproape 20 mil, de fiecare data cand mergeam imi gasea altceva si faceam la analize intr-una si bani aruncati aiurea pana cand m-am hotarat sa merg la Cluj sa consult un specialist! Omul ala a ramas traznit cand s-a uitat peste hartiile date de ea. In primul rand imi sectionase din col fragmente de ordinul cm ceea ce se face in cazul conizatiilor si nici macar nu sectionase ce trebuia, am ramas socata cand am auzit mai ales ca ea imi zisese sa stau linistita ca sunt ok, colul e ca nou! M-am internat de urgenta la Cluj si mi s-a facut conizatie cum trebuia sa se faca de la bun inceput iar acum analizele au iesit bune, sunt ok! In concluzie, doamnelor, fetelor nu mergeti la ea, e o distrusa, habar nu are ce-i cu ea pe lume, o ahtiata dupa bani! Am trecut prin atata chin, nici nu vreau sa-mi amintesc! Ba chiar imi sugera scoaterea colului si a uterului. Eram ametita dupa cauterizare si ea ma trimitea de pe Grivitei tocmai la autogara la o farmacie anume pt ca numai acolo gaseam medicamentele respective, chipurile. Facea asta pentru ca ea colaboreaza cu farmacia respectiva! Nu are suflet aceasta "femeie"! Si ar mai fi multe de zis! Multa sanatate.

Contact Dr. Corneanu Cecilia

Adresa

General Tell, Mures, Tirgu Mures

{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.