• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Degeratu Rodica
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Degeratu Rodica

Dr. Degeratu Rodica medic primar obstetrica - ginecologie, Cabinet Medical Individual Obstetrica Ginecologie Dr. Degeratu Rodica.

Dr. Degeratu Rodica medic primar obstetrica - ginecologie, Cabinet Medical Individual Obstetrica Ginecologie Dr. Degeratu Rodica.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Cabinet Medical Individual Obstetrica Ginecologie Dr. Degeratu Rodica

program:
luni - miercuri - vineri: 14:00 - 20:00;
marti - joi: 08:30 - 13:30

Opinii utilizatori

Raspuns sondaj
De Florescu Petria pe 03 Iunie 2015

Buna ziua,
Am beneficiat si eu de consultatiile d-nei doctor de peste 25ani si acum merg impreuna si cu fiica mea.Suntem foarte multumite de d-na doctor Degeratu si nu as schimbao pentru altcinava.Orice problema am avut s-a gasit rezolvare la d-na doctor.Multumim ca exista si ca ne este de ajutor.Sanatate multa ii dorim si multa putere de munca.

Prima mea experienta la ginecolog
De Dorina pe 14 Mai 2013

Am aproape 20 de ani si mi-am inceput viata sexuala de vreo cateva luni. Am observat ceva in neregula cu mine si am zis ca e timpul pentru primul meu control. Desi, stiu ca ar fi trebuit sa ma duc mai devreme si sa caut un ginecolog de incredere am ajuns totusi la Policlinica in urma sugestiei medicului de familie. Acolo am gasit-o pe doamna Rodica Degeratu. Eram destul de speriata de primul meu consult si i-am spus timida ca am o trimitere de la medicul de familie. Cand m-a vazut la usa m-a intrebat pe un ton nervos cine sunt si ce vreau de parca as fi vrut sa-i vand ceva. Desi, era doar ora 11 mi-a spus pe un ton respingator ca nu ma poate consulta si ca trebuie sa revin a doua zi. I-am spus ca urmeaza sa plec din Bucuresti si daca se poate sa ma consulte in ziua respectiva. Intr-un sfarsit mi-a spus sa astept si ca ar putea sa ma consulte. Nici nu va pot spune cat de urat s-a comportat cu mine si ce fel m-a facut sa ma simt. S-a uitat pe trimiterea mea de parca ar fi fost o bucata de hartie igienica si ma intreba pe mine ce scrie pe ea. Mi-a vorbit cu dispret si mi-a spus ca desi sunt studenta nu sunt asigurata si ca ea ma poate consulta la urgente si atat. Daca mai vreau nu stiu ce teste trebuie sa platesc. Ca si cum i se facuse ei mila de mine. M-a facut sa ma simt in ultimul hal, am inceput sa plang in fata ei si m-a intrebat de ce plang. I-am spus ca s-a comportat urat cu mine si atunci s-a enervat si mai tare si a inceput sa urle la mine. I-am spus ca nu vreau sa ma consulte, mi-am luat trimiterea si am plecat. Mi-am zis ca nu o sa ma mai duc vreodata la ginecolog dar la insistentele mamei mele am cautat alt spital. Am fost apoi la Spitalul Clinic de Obstetrica si Ginecologie Filantropia, la Camera de Garda unde am fost tratata cu respect si m-am simtit foarte confortabil. Ma bucur enorm ca am ales sa plec si sa nu ma las consultata de femeia asta. Nici daca as fi pe moarte si ea ar fi ultima doctorita din lume nu m-as trata la ea.

Experienta mea
De Mona pe 07 Decembrie 2011

Vreau sa va impartasesc si eu experienta mea total neplacuta cu dna dr Rodica Degeratu. Desi am citit pareri bune despre dansa si am ajuns acolo prin intermediul medicului de familie, ceea ce am patit in ultimele zile este absolut incredibil! Nu ii contest cunostintele medicale, dar atitudinea fata de pacienti si modul in care acestia sunt tratati sunt sub orice critica!

Initial am fost la dansa anul trecut pentru controlul anual si testele de rutina. Totul a fost in regula atunci, testele mi-au iesit bine, dar totusi am primit un tratament cu ovule si spalaturi cu ceaiuri care nu mi s-a specificat pentru ce era.

Anul acesta m-am intors pentru control. I-am mentionat doamnei dr ca doresc testele de secretii si Papanicolau, dar dansa nu a dorit sa mi-l faca decat pe cel din urma. Mi-a spus ca este prea tarziu sa preia proba pentru testul de secretii, dar pentru Papanicolau era posibil. De asemenea, mi-a spus ca vom face si testul de secretii daca vor aparea probleme la Papanicolau.

La consultul ginecologic dna dr mi-a depistat o rana pe col, despre care m-a intrebat daca o aveam de anul trecut. Si cum anul trecut nu a dorit sa imi dea informatii despre ce am, iar acum mi-a spus ca arata foarte rau (descrierile grafice ar fi speriat pe oricine) am presupus ca rana exista acolo de atunci (si probabil era foarte mica), doar ca eu nu am stiut despre ea.

Mi-a dat un tratament cu antibiotice, Nistratina, Flagyl si ovule si mi-a spus sa revin peste 3 saptamani pentru rezultatele testului si pentru o colposcopie. Colposcopia ar fi avut loc in timpul tratamentului, dar acest lucru nu parea sa fie o problema dupa cum a spus dna dr.

Cand am revenit pentru colposcopie am avut parte de un tratament aparte, presarat cu urlete si scene (dna dr astepta o comisie CASS, iar programarea mea parea sa o deranjeze) timp in care eu am asteptat pe jumatate dezbracata ca dna doctor sa faca drumuri prin policlinica si apoi sa ma consulte. Nu are sens sa reproduc injuriile aduse personalului clinicii, in special asistentei care se ocupa de instrumentar.

La colposcopie am avut parte de aceleasi reactii vis-à-vis de cat de rau arata rana si mi-a spus ca am neaparata nevoie sa imi fac analizele pentru chlamydia, mycoplasma si HPV (desi rezultatul de la Papanicolau mi-a iesit in clasa I). Nu vreau sa mai precizez conditiile in care se fac investigatiile in policlinica si aparatele total depasite utilizate.

De asemenea, am aflat cu stupoare ca dna dr mi-a dat un medicament pe care nu trebuia sa il iau eu. Dansa mi-a spus “Pai era pentru sotul”, doar ca mie nu mi-a spus data trecuta asa ceva. Mi-a intins reteta si mi-a spus “La revedere!”.

Iar astazi am avut parte de un soc incredibil. Atunci cand am fost la toaleta am remarcat pe hartie un corp strain. Dupa ce m-am speriat foarte rau mi-am dat seama ca era un tampon de tifon uitat in timpul colposcopiei (dna dr se grabea atat de rau incat a lasat-o pe asistenta sa se ocupe de mine si sunt convinsa ca atunci nu s-a mai asigurat nimeni ca au fost scoase toate tampoanele folosite in timpul procedurii). Cum a fost posibil acest lucru?? Cum poate un doctor sa procedeze astfel??

Sunt total socata, dezgustata si dezamagita de ce am patit datorita acestei doamne doctor! Atitudinea sa nu este deloc profesionala, iar grija si interesul fata de pacienti sunt total inexistente. Nu ma voi mai intoarce in cabinetul dansei niciodata si o sa caut un doctor cu adevarat bun la care sa merg si sa imi rezolv problemele.

Imi pare rau daca parerea mea este mult prea lunga, dar vreau sa afle si alte persoane detaliile intamplarilor prin care am trecut eu datorita doamnei doctor Rodica Degeratu.

Dr. Degeratu Rodica
De RODICA pe 24 Mai 2011

Am fost pacienta dansei timp de 2 ani, la o policlinica cu plata, aveam o rana pe col pe care dansa o trata lunar. In fiecare luna alt tratament care de care mai scump, la intrebarea mea: s-a mai inchis rana?, dansa raspundea ca da putin dar trebuie sa mai contiunuam cu tatament si sa revin la control dupa o luna, si asta timp de 2.5 ani. Dupa acest timp am fost la un alt doctor care mi-a spus ca rana este foarte mare, in tot acest timp ea s-a marit, si nu avea cum sa se cicatrizeze doar prin tratament, plus ca tratamentul dat de dansa nu era pt varsta mea de atunci. Concluzi a ar fi sa o ocoliti pe stimata d-na doctor sau cel putin sa cereti si parerea altui doctor.

Contact Dr. Degeratu Rodica

Adresa

Tudor Arghezi, 28, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.drdegeratu.ro
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.